Most mit csináljak? Ha van tanács, akkor szívesen fogadom! A többi lent
Figyelt kérdés
20 éves szűz lány vagyok. másfél hónapja van barátom, de "úgy" még nem történt semmi. jön hozzánk, és egy darabig egyedül leszünk itthon! én nemtom mi jár a srácok fejében, de elgondolkoztam azon, hogy mi van ha majd letámad? Én nem tudom, hogy akarom-e még... Valahogy még nem érzem, hogy kész vagyok rá.prűd vagyok most ezért? vagy nem tudom... szerintem megérti, ha azt mondom hogy nem, de gondolhatja azt, hogy most már fel vayok készülve rá? tudom összevisszaság, amit írtam, de aki érti és válaszol, annak nagyon szépen köszönöm2009. dec. 11. 19:24
1/7 anonim válasza:
hát 20 évesen már ideje lenne!, és gondolj arra, hogy nagyon jó les, ne gondolj, arra, hogy nem vagy fel készülve, meg hogy fájni fog!!!
2/7 anonim válasza:
semmiképpen ne feküdj le vele,ha nem vagy rá felkészülve!!
mond meg neki,ha valóban azt szeretné, ha szeret akk megérti és vár vele
3/7 anonim válasza:
Szerintem ess túl rajta, erre nem igazán lehet felkészülni, a többi már könnyebb lesz, az első olyan "át kell rajta esni".
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. még alszok rá egyet, annyi időm van még rá. örülök, hogy válaszoltatok.
2009. dec. 11. 19:52
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg hülységeket ne írjatok neki. Ad egy. Akkor veszísd el a szüzességed és azzal,amikor te akarod. Ha nem történt még semmi köztetek akkor inkább ismerjétek meg egymás testét. Én négy hónap után feküdtem le a mostani barátommal, pedig nem voltam szűz. Nem kell hogy megtörténjen, hogyha nem akarod,főleg,hogy nem volt köztetek úgy még semmi. Szerinted milyen lenne úgy, hogy nem is ismeritek egymás testét? Hát csak találgatás. De úgyis te fogod érezni,hogy mior szeretnél vele lefeküdni. A szüzesség nem olyan hogy túl kell esni rajta, de nem is kell a férjednek tartogatni. Egyszerüen annak add, akibe szerelmes vagy, és érzed, hogy ő is szeret. Mert egyébként nem is érdemes. Mérlegeld,mennyire kívánod, szeretnél e vele lefeküdni. Ne az legyen a válasz, hogy talán, hanem az, hogy igen,szeretnék,oda szeretném neki adni magam, azt szeretném,hogy lásson kívül,belül,hallja a legtitkosabb nyögéseim és sóhalyaim amit még senki nem hallott. Amúgy meg ne parázz. Ha nem lesz jó az első, majd jó lesz a harmadik, a negyedik, a tizedik,az ezredik,és az összes többi. Legyen meg az érzelmi biztonság a kapcsolatotokban! Amíg ezen az oldalon megkérdezed ezt a kérdést idegenektől, addig nem vagy biztos magadban!
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az üzenetedet. azt hiszem, nsgyon igazad van. hálás vagyok. kösz mégegyszer
2009. dec. 11. 19:55
7/7 anonim válasza:
Bár már kicsit elkéstem a válasszal, én is úgy gondolom, ahogy az előttem szóló. Hülyeség lenne csak azért lefeküdnöd vele, mert 20 évesen már "öreg" vagy és úristen ess már át rajta... Így semmiféleképpen ne tedd! Nekem volt olyan kapcsolatom is, amiben fél év után sem adtam magamat oda a srácnak, mert egyszerűen nem volt meg közöttünk az a lelki kapocs, ami nekem kell ehhez. A sors iróniája, hogy fél év után ott is hagyott emiatt, ahelyett hogy inkább próbált volna közelebb kerülni hozzám lélekben. Így még inkább úgy látom, nem érdemelt meg engem, és abszolút nem bánom hogy így alakult! Amíg nem érzed úgy, hogy testedet, lelkedet rábízhatod, vigyázni fog rád, stb, addig ne is tedd meg! Kérdés: Ő tudja hogy szűz vagy? Nagyon fontos hogy beszélj neki róla, hogy könnyebben megérti, hogy várni szeretnél még egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!