Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az elején mindig fáj. Miért?

Az elején mindig fáj. Miért?

Figyelt kérdés
Még nem nagyon folytam bele a szeualitás viágába. Eddig egy olyan kapcsolatom volt ahol volt szex. Elsőnek fájt, de mikor ujjazott és utána csináltuk úgy már nem fájt. És minden alkalommal ha elsőnek ujjazott csak akkor nem fájt utána. Mitől van ez?

2014. febr. 23. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem izgulsz fel eléggé, túl nagy a farka, túlságosan rástresszelsz, vagy mindhárom egyszerre.
2014. febr. 23. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsiettétek, nem vártátok meg a 3. izgalmi fázist.

Amíg nem kívánod, minek csinálod?

2014. febr. 23. 14:16
 3/4 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, szerencsére már tanultam belőle,hogy át kell adni magad az érzésnek! Sztem az a baj,hogy nem izgulsz fel, elsieted és fáj.:/ Kicsit több időt hagyj magadnak, és izgulj fel rendesen!
2014. febr. 23. 14:34
 4/4 anonim válasza:
szerintem izgulj fel még jobban,adj több időd a pettingnek és akkor nem kell ujjazás se, szinte kérni fogja a cerkát a puncid. és akkor lehet sziszegni, amikor óvatosan halad befelé a cerka a gyönyörtől.
2014. febr. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!