Lányok! Amikor ti elvesztettétek a szüzességeteket jellemző volt az a tény h hamarébb megjött a havi menszeszetek? Vagy inkább hamarébb megjött? Kinek hogy volt?
Figyelt kérdés
Minél több választ várok.2009. dec. 9. 14:53
1/14 anonim válasza:
Hát, ha abból a kettőből lehet választani, hogy hamarébb, vagy hamarébb, akkor én a hamarébbat választom.
2/14 A kérdező kommentje:
hamarébb vagy később akartam mondani , csak nem elirtam :P
2009. dec. 9. 14:59
3/14 A kérdező kommentje:
elirtam akartam mondani. tehát hamarébb v később , ez a 2 választási lehetőség van.
2009. dec. 9. 15:00
4/14 anonim válasza:
Sejtettem, csak nem tudtam megállni a választ. :) Nekem időben jött meg, pont, amikorra vártam.
5/14 anonim válasza:
Bocs, hiába van kettő, én akkor is egy harmadikat választottam, mert szeretek renitenskedni. Egyébként nem értem a kérdést. Miért fontos ez? Statisztikát készítesz? Minden nő szervezete más, magadra vonatkozóan úgysem tudsz semmit sem leszűrni.
6/14 A kérdező kommentje:
nem magamról van szó , hanem a barátnőmről ,mivel ő neki vki úgy mondta h hamarébb jön meg mivel felborítja a szervezetében az egyensúlyt v mit ...
2009. dec. 9. 15:06
7/14 anonim válasza:
hamarébb = hamarabb
h = hogy és "hogy" előtt vesszőt használunk
elirtam = elírtam
vki = valaki
v = vagy
Válasz: mindenkinél más hatása lehet. Általában nem kavarja meg a ciklust.
8/14 anonim válasza:
nekem azt hiszem, h késett 1-2 napot.
9/14 anonim válasza:
Nekem kb 1 hetet késett úgyhogy meg voltam ijedve rendesen.
10/14 anonim válasza:
Nekem mindig teljesen pontatlan volt, aztán miután elöször voltam együtt a barátommal, azután állt csak be, egy-két napos eltérések voltak csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!