Mi a véleményetek? Szűz lány vagyok, és már a szexen kívül minden máson "átestem".
Figyelt kérdés
Szoktam önkielégítést végezni.Van hogy kézzel, de már az is előfordult hogy hajvasalóval vagy vibrátor. Minden önkielégítés alkalmával szokott orgazmusom lenni és kíváncsi lennék hogy ezek után fájni fog-e előreláthatóan az első együttlét?
Köszi a válaszokat.
2009. dec. 8. 21:00
22/25 anonim válasza:
sztem vigyél magaddal legközelebb baseballütőt(önvédelem nem árt) és ha nincs vibri meg hajvasaló akk ez is megteszi:D
23/25 anonim válasza:
Sztem tökmindegy h hajvasalóó v nem..xd tv kapcsoló is lehet ennyi erővel...Am sztem hülyeséég, nem fog fájni...legalábbis nem fog jobban, mintha nem masztiznál...
25/25 anonim válasza:
remélem a hajvasalóból is a vaskosabb fajta xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!