Mi a véleményetek? Szűz lány vagyok, és már a szexen kívül minden máson "átestem".
Figyelt kérdés
Szoktam önkielégítést végezni.Van hogy kézzel, de már az is előfordult hogy hajvasalóval vagy vibrátor. Minden önkielégítés alkalmával szokott orgazmusom lenni és kíváncsi lennék hogy ezek után fájni fog-e előreláthatóan az első együttlét?
Köszi a válaszokat.
2009. dec. 8. 21:00
11/25 anonim válasza:
Nem hinném hogy fájna.. hiszen ha már hajvasaló is volt bennt akk ki vagy tágulva.. különben a párodnak biztos tetszeni fog mert ugylátom hogy elég élénk a fantáziád.
13/25 anonim válasza:
haajvasaló? :D milyen inditattásól? ha van vibrátorod akkor minek a hajvasaló?? kifejtenéd? :) nem csak én vagyok kíváncsi szerintem.
14/25 A kérdező kommentje:
hát a hajvasaló egy vészmegoldás volt, mert szállodában voltam, és nem volt nálam a kis barátom csak a hajvasalóm ami erre a célra megfelelt.:DDD
2009. dec. 11. 20:31
15/25 anonim válasza:
xD nem csak ,hogy el is mentél tőle de a hajad is makulátlanul egyenes volt ... :D
16/25 anonim válasza:
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...
17/25 anonim válasza:
hmm .....most már legalább tudom hogy a csajok mért járnak hajvasalóval suliba :D
18/25 anonim válasza:
hajvasaló után szerintem próbáld ki a kenyér pirítót és akkor tuti nemfog fájni :D vagy a mikró is egy jó ötlet :D
19/25 anonim válasza:
tuti nem fog fájni,
de ez a hajvasaló cucc tényleg durva :D
20/25 anonim válasza:
A helyzet az, hogy már nem vagy szűz.
Ha biológiai értelemben nézem akkor szűzhártya már elvileg nuku így csak fejben lehetsz még szűz.
Jó ha ismered as tested, persze, meg jó ha tudod hogyan éred el az orgazmust és mi jó neked, de biztos jó így hogy egy hajvasaló vagy vibri vagy fésű nyál volt aki "kiérdemelte" a szüzességed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!