Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy a pasik...

Miért van az hogy a pasik csak a vékony csajokra hajtanak és akinek van egy kis súj feleslege azt csak ki használni akarják?

Figyelt kérdés
18éves szűz lány vagyok. van pár kg súj feleslegem nem sok de van. van egy két pasi akinek kellenék de csak szexre, mert nem vagyok nekik meg felelő mert nem vagyok nádszál... elnézést de ezt meg kellett kérdezzem
2014. febr. 12. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igenis nekem a való életben is sok ismerősöm van, akik visszautasítják a "gebe" csajokat, mert mondják, hogy rajtuk nincs mit fogni. Ahogyan olyanok is (többen), akik ducibb csajokkal jártak (rendes kapcsolatról beszélek). A súLYfeleslegen (egy szó, ly-os jé) csak a felszínes srácoknál múlik, hogy megfelelő (egy szó) vagy-e, és az ilyenekkel ne is kezdj, ha rendes kapcsolatot szeretnél! :) Ha pedig zavar a felesleged, lehet tenni ellene, ha meg nem, a lényeg, hogy magadnak tetszel - amíg az nem egészségtelen! :)
2014. febr. 14. 14:58
 22/25 A kérdező kommentje:
nem az hogy tetszek magamnak, mert nem. csak egy rendes pasi nem vesz észre aki komoly kapcsolatot szeretne, csak olyan aki szex-et akar. nekem meg ilyen nem kell!
2014. febr. 14. 15:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nincs sok felesleged, ne parázz. Nekem is van egy kevés, de amint békét kötsz magaddal, és elfogadod a tested úgy ahogy van, az ad egy kis önbizalmat, ami meg előny ismerkedésnél. Biztos van, aki nem tud túllépni azon, hogy csak a soványak jönnek be nekik, de még nagyon sok van olyan fiú, akik tenni fognak a súlyodra, ha megkedvel. Bárkivel ismerkedtem (nem csak kapcsolat miatt, hanem új barátok megismerése is benne van), egyik sem tett negatív megjegyzést rám emiatt.

A plusz súlyt persze viselni tudni kell: nem szabad hagyni, hogy elformátlanodj (a +kg nemlehet egyenlő a lustasággal, igénytelenséggel), és persze az öltözködésben is előnyösen kell kiemelni/takarni ami van. Ha egyszer TÉNYLEG elfogadod magad, akkor ez nem lehet akadály.

Sok szerencsét!

2014. febr. 14. 16:14
 24/25 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy most már lassan jobb lesz és lesz valaki aki elfogad így ahogy vagyok!!
2014. febr. 14. 17:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem ez a csaj pl kimondottan bejönne

[link]

Pedig nem 45 kg...

36F

2014. márc. 25. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!