Próbáltam lefeküdni a barátommal, de nem ment! Mi lehet az oka?
Mostanság már 3 ujja nehezen befért.. az már talán elég lenne, ahoz h belém férjen?
Az előtt, meg próbáltunk lefeküdni, de eléggé fájdalmas érzést éreztem, és abba hagytuk.. de utánna kicsit véreztem! Ez mit jelenthet? YJelentheti azt h már nem vagyok szűz?
az,hogy véreztél és fájt azt jelenti,hogy valószínűleg elvesztetted a szűzhártyád.
(addig szűz vagy,amíg nem szeretkeztél le a barátoddal!)
egyébként nem értem,ha már 3ujjal is csinálta akkor beléd fér...
Attól , hogy vérzik és fáj ne hagyjátok abba szerintem...mert akkor csak mégegyszer átéled ugyan azt a fájdalmat...hát olyanról még nem hallottam , hogy valaki nem tudott lefeküdni..fájni fog meg vérezni is fogsz de ez normális :)nekem kellett hozzá egy 30 mp és el is múlt megszokod és nem fog fájni :D / nem akarlak elrettenteni de nekem nagyon fájt és eléggé véreztem is :S/
16/L
tegye már fel a kezét, aki nem félt az első előtt.
és aztán görcsösözzétek le, meg mondjátok, hog ynem jött még el az ideje meg bele van hajszolva.
kedves kérdező, ha esetleg tényleg gyanús lenne, hogy nem magadtól akartad, akkor erőltetéssel valóban nem valószínű, hogy át fogsz billenni meseországba. de ha fontos neked, hogy szeretkezzetek és kívánod őt, akkor tudjad, hogy mindenki paragép az elején. és semmi baj. türelmes és kezdeményező fiúra van szükséged, és ha ez megvan, akkor hajrá.
A vérzés és a fájdalmas érzés szinte bizonyosan a szűzhártya átszakadása miatt volt, tehát nem vagy már szűz. Amúgy az 'ujjazás' is behatolás, tehát többszörösen nem.
A hüvely nagymértékű tágulásra képes, gondold csak el, szüléskor ott bújik ki a kisbaba. Tehát, ahogy már írták, vélhetően azzal lehet gond, hogy nehezen lazulsz el. Azt te tudod, hogy mi akadályoz ebben, ezt gondold át, mérlegeld.
Kapkodni, türelmetlennek lenni nem érdemes, nem veszítesz semmit, ha az önfeledt, tényleges behatolással együtt járó szeretkezésre kicsit később kerül sor.
Ilyen bárkivel előfordulhat (Egy időben masszőrként ténykedtem, találkoztam pár esettel. Számos esetben épp egy "véletlen", vagy éppen szándékos, kért erotikus jellegű masszázs segített oldódni.)
Az előzetes görcs oka többnyire valamilyen félelem, például attól, hogy megzavarnak, hogy nem vagy elég ügyes, izgalom, hogy mi lesz, hogy nem lesz jó, hogy nem tudsz kielégülni, vagy a párodat kielégíteni, esetleg attól, hogy megfogansz.
Ne kapkodd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!