Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit mondjak a barátnőmnek?

Mit mondjak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Lefeküdt a pasiával, most veszítette el a szüzességét. Azt kérte egész nap, hogy mondjak már valamit erre. Nem tudom, talán tanácsot kér, vagy őszinte reakciót. De az őszinte reakcióm az lenne hogy nem lepődtem meg, mivel több mint 1 éve együtt vannak, a srác meg már majdnem 17. Szóval tényleg nem lepődtem meg, de nem mondhattam ezt neki, mert rosszul esne. Szóval most mit mondjak neki ezzel kapcsolatban? Saját tapasztalataim nincsenek, még szűz vagyok.

Ja és azt mondta hogy biztos nem esik teherbe, mert "nem ment bele" vagy valami ilyesmi. Nem tudom pontosan milyen kifejezést használt, de nem értem hogy mire célozhat ezzel pontosan. Tippek?

Köszi előre is a válaszokat. 15L

2014. febr. 10. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit kéne neked erre mondani? Semmit, Egészségére. :)
2014. febr. 10. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Úristen -.- Komolyan miért kell minden itt megkérdezni ?? Mondd azt neki amit gondolsz ! Egy jó barátnő őszinte. Egyébként is nem is sértő az, hogy nm lepődtél meg. Miért lenne sértő? A szex jó dolog, 1 év után meg aztán főleg nem meglepő és egyáltalán nemrosszindulatú ez , hogy nem lepődtél meg. Áhh..nem értem a mai tizenéveseket.
2014. febr. 10. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Az egy dolog hogy te nem érted, de nem ezt kérdeztem. Bocs, de ha van kérdésem felteszem.

Amúgy énis csak azt mondogattam neki hogy jó dolog, ennyi idő után megértem, főleg ha szereti meg minden.. De erre meg azzal jött hogy az ő korában még korai (15) és hát ez is igaz.

2014. febr. 10. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Én nem mondanám korainak. Egy éve együtt jár egy sráccal akit szeret. Normális, ha szeretkezni akartak.
2014. febr. 10. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaj mert ki mondja, hogy korai ?? 15 évesen, főleg, ha 1 éve együtt vannak, akkor nem korai. És most csak ezért kellene rosszul éreznie magát? Mert a társadalom azt gondolja, hogy korai? pf -.-
2014. febr. 10. 17:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő is úgy godolja hogy korai. És azt mondta hogy kicsit megbánta... De akarta szóval mindegy
2014. febr. 10. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy fapapucs. Nem tudom, hogy ez miért jó, de több helyen is olvastam már (főleg szépirodalomra gondolok), hogy elment, annyit se mondott, fapapucs. Ezért gondolom, hogy ez valami jó mondás, és lehet, hogy a te esetedben is beválik.
2014. febr. 11. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Na most ennek mondja már el valaki, hogy mi értelme van. Lefeküdt 1 év után a sráccal akit szeret. Jó volt. Semmi probléma. DE! Mert a társadalom szerint riba.c az a lány aki 16 éves kor alatt veszíti el a szüzességét, EZÉRT és csakis ezért ő most megbánta. Hol itt a logika??! És majd 25 évesen ha visszagondol a szüzességének elvesztésére, akkor nem az fog lejátszódni a fejében, hogy húú de jó volt, hmm de szerettem azt a fiút stb...hanem a csupa rossz érzés amiatt , mert ő "túl korán" veszítette el ...Hát gratulálok.
2014. febr. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!