Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátnőmnek?
Egy jól irányzott rúgással rúgd ki a kezéből a telefont, miközben a facebookon lóg. Radikális, fel fog pofozni, de ha b!szik rád, de legalább reagál. :D
Na jó, inkább ne. Ilyet én is csak képzeletbe szoktam csinálni. De kirángathatnád sétálni, beülni valahova, közös sportot szervezni, ilyenek. Mondjuk abból sem lenne nagy bajod, szerintem, ha beszélnél becses személyével erről.
velem is ez volt csak a barátnőm telefonon beszélt
egész úton hozzám egy szót sem szólt
máskor meg békén nem hagyott
egyszer csak elkezdi hogy miért nem beszélek
vele én meg hát mondom neki nem szólhatok a telefonba
egyszer csak észre vette mi a bajom
és már nem csinálja eszt
ezzel aszt akarom mondani hogy hagyjad rá majd észre veszi vagy addig is hanyagolt te is
és ha meg kérdi mi a bajod mond el hogy mi bánt
én csak eszt tudom mondani
de várd meg a többi jó tanácsot is
Mutasd meg neki, hogy milyen érzés, hogy lássa, hogy neked hogy esik.
Pl. ha írsz vele, amikor ő ír, várakoztasd, ne írj vissza csak egy idő után. Ha megkérdi hol voltál, mond, hogy: Itt csak még írtam pár haverral!
Ha ezt néhányszor megcsinálod szerintem rákérdez, vagy megmondja, hogy ez idegesítő, akkor te is megmondhatod, hogy Ő is ezt csinálta! :D
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!