Miért fontos egy fiúnak, hogy egy lány szűz vagy nem?
Kedves #10 válaszoló, az én ismerőseim között egy olyan lány sincs, aki előbb próbálta volna popsiba, mint punciba. És az az 1-2 pasi amiről te beszélsz, az elfogadható kategória, de hogy valaki 17-18 évesen 7-8 pasin túl legyen, nah az gáz! És (Lehet lepontozni, de) emiatt igenis értéktelenebbé válik a szemembe.
Sőt, ha ez kiderül még az ismerkedés elején, gyorsan felejtőssé válik számomra a csaj.
Olyan gusztustalan, hogy csak a lányoknál fontos, hogy mikor veszíti el a szüzességét/hány pasival csinálta már. Mármint senki nem néz ferde szemmel egy fiúra, és nem is k^rvázza le, ha sok csaj volt meg neki, sőt, kap egy vállveregetést, meg egy elismerést, de ha egy lányról van szó, akkor ő tisztátalan lesz.... John Greennek volt valami hasonló mondása, hogy fölösleges ilyeneken agyalni, mert ez kb olyan, mint amikor sütit eszel, akkor a süti nyilván nem kérdezi meg, hogy eddig hány másik sütit ettél meg. Akár 1et, akár 48at, örülj neki, hogy most téged eszlek meg, és kész...
A női szexualitás körül annyi előítélet és kényeskedés van, hogy nő legyen a talpán, aki ki tud igazodni az elvárásokon (szűz = frigid; nem szűz = nincs méltósága)
Nem lehetne a szexet egy örömforráskén megélni, és nem idióta előítéleteket aggatni egymásra? Nem a sötét középkorban vagyunk.
Nekem a több partner inkább előny.
azt jelenti, hogy: tudja h. van szexuális igénye, tisztában van vele, van szexuális önképe, elég határozott, és erős egyéniség, hogy felvállalja, elég stabil a személyisége, hogy ne mások véleménye szerint éljen. Nem álarcok, álszent szüzike életet él, elnyomva a vágyait, másokhoz alkalmazkodva. Nekem ez imponál, sokkal szimpatikusabbnak tartom azt, aki mer/tud/akar úgy élni ahogy neki a jó, és stabil egyéniség
Kedves 17:16!
Elhiszem, hogy van olyan ismerősöd, hiszen nem mondom én sem, hogy minden szűz lány egyforma. Csak arra akartam rámutatni, hogy feleslegesnek tartom azt azt a képzeletet fenntartani, hogy amikor elhangzik az a kifejezés, hogy "szűz lány", akkor mindenki egy visszahúzódó, aranyos, félénk lányra gondol. A "nem szűz lánynál", meg valami könnyen kapható nőre. Mert ez egész egyszerűen téves elképzelés. Én pl kíváncsi lennék arra, hogy akiknek értékesebb egy szűz lány, mint egy nem szűz, azoknak vajon belefér-e azt, hogy a csaj volt már 1-2 pasival. Jah, és ilyenkor magukra is gondoljanak, hogy ők vajon hány csajjal voltak, és ehhez viszonyítsanak. Mert szerintem elég gáz, ha egy nem szűz pasi egy nem szűz lányt nem tart értékesnek. Miért, ő talán ebből a szempontból értékesebbnek tartja magát? Hiszen ő sem szűz!
A 7-8 pasin túllévő lányokkal kapcsolatban óvatosan fogalmaznék. Ugyanis lehetséges, hogy az csak egy olyan korszak volt számukra, de onnantól fogva megváltoztak, és mások segítségére vannak. Nem szabad abba a hibába beleesni, hogy a látszat szerint ítéljük meg az embereket, mert könnyen fordulhat a kocka.
#12 válaszolónak:
Ez a sütis hasonlat nem éppen ide illik... de ha már a sütiknél tartunk, akkor nézzük máshogy :) Ha előtted már 4 vadidegen beleharapott egy picit a sütidbe, akkor már te sem tartod olyan viccesnek mi ?
Amúgy meg az hogy a nőknek nem számít hány lányt dugott meg a kiszemeltjük, az nem a férfiak hibája. Nyugodtan válogathatsz te is! Te magad döntöd el hogy neked ez számít e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!