Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel most jöttünk...

Barátnőmmel most jöttünk össze,23 éves, hitgyülis és azt mondta esküvőig nem fekszik le velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 14:44
1 2 3
 11/22 Play the game válasza:
Szerintem inkább szakíts még most az elején. Tényleg nem csak a szex az, amiben teljesen máshogy gondolkoznak. Ismerek párat elég közelről...
2014. febr. 7. 15:49
 12/22 anonim válasza:
0%
Nézd, én is hithű katolikus vagyok, de ezt akkor is durvának tartom. Az Úr nem haragszik érte, ha az esküvő előtt szexeltek, ez csak az egyház rendelete, akik a kezdetektől bűnnek tartották a testiséget. Mond neki, hogy ez neked nem megy, igényeid vannak, amit neki kell kielégîtenie. Ha tényleg szeret, belemegy. Ha nemet mond állj tovább, millió és millió szebb-jobb lány van nála.
2014. febr. 7. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem a kapcsolat megkezdése után kellene ezen problémáznod. Előtte kell átgondolni, hogy ez neked elfogadható avagy sem. Ha nem elfogadható, ez nem bunkóság, csak akkor állj már tovább!
2014. febr. 7. 16:30
 14/22 anonim válasza:
35%
Azon is csodálkozom hogy egyáltalán esélyt adott neked. Két külön világ. Azért elgondolkodtató nem ? hogy te nem a társat a , leendő feleségedet, a szövetséges házastársadat az egyéniséget, látod benne, hanem azon görcsölsz ami a lábad között van. Ha nincs célod vele akkor miért egy normális embert szédítesz , mikor ,kis túlzással bárkivel szexelhetsz?
2014. febr. 7. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Keress egy normális lányt.
2014. febr. 8. 07:44
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Én is csodálkozok hogy összejöttetek. Nem értem hogy egy nem Gyülissel miért jött össze. A katolikus válaszolónak üzenném, hogy a házasság előtti szexet tiltja a Biblia. Olvasd el a Tízparancsolatot. Benne van, hogy Ne paráználkodj.
2014. febr. 8. 11:43
 17/22 anonim válasza:
19%
Addig menekülj, amíg lehet...
2014. febr. 9. 13:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy igazi hitgyülis, aki tényleg komolyan veszi a dolgokat, nem jönne össze egy világival itt kezdődik a dolog.

Ha már összejött nem hinném ,hogy komolyan kivárná az esküvőt.

2014. febr. 10. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Ne paráználkodj..mióta bűn egy olyan dolog,amelyik mindkét fél számára örömet okoz? Ha teljes szívből szeretik egymást, hűségesek, és csak azt csinálják,ami mindkettejüknek jó? Isten azt szereti,ha egy ember boldog nem? Egy jó,harmonikus kapcsolatba KELL a szex. Aki szerint nem,annak még nem volt része igazi jó szexben olyan emberrel,akit szeret..és viszontszereti. Sosem fogom ezt megérteni...
2014. febr. 10. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Vallásosokkal nem érdemes vitázni, a saját fanatikus elméjük rabságában élnek. Kár a partonért :)
2014. febr. 10. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!