Ki hogy vesztete el a szüzeségét? Részletesen ír-játok
meg a storyt Kiváncsi vagyok én is elmondon ha ti is
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 14:49
1/10 anonim válasza:
Olvass vissza. Már többször feltették ezt a kérdést.
2014. febr. 5. 14:50
2/10 A kérdező kommentje:
Me csináld már tényleg érdekkel
2014. febr. 5. 14:51
3/10 anonim válasza:
Tövignyomta, töcsköltünk egy órát, aztán végül elment. Elég részletes?:) Tényleg ez volt....
2014. febr. 5. 14:52
4/10 anonim válasza:
egy parkban egy skinheaddel 16 évesen. ja a fiú vagyok, a skinhead volt a csaj
2014. febr. 5. 14:53
5/10 anonim válasza:
nemár miért vagy lusta? olvass vissza
2014. febr. 5. 14:53
6/10 anonim válasza:
Én még az "átkosban", l8 évesen kimentem a Rákóczi térre, és 300 /háromszáz!!!!/ forintért jobbnál jobb lányok közül választhattam. Büszke voltam magamra. Igaz, a kezelés utána majdnem fél évig tartott.
2014. febr. 5. 14:55
7/10 anonim válasza:
Mit kell erről részletesen írni? Szerintem te is el tudod képzelni... olyan sokféleképpen azért nem lehet szüzességet elveszteni... Bedugta és voilá...volt szüzesség, nincs szüzesség. Na, elég részletes volt?
A szokásos: leültünk az ágyára, smaci hevesen, aztán hanyatt döntöttem, tapogattam a mellét, simogattam a hasát, aztán benyúltam a bugyijába éreztem, hogy milyen forró és nedves (tocsogott). Megkérdezte, hogy várjunk-e még vagy most akarom, mondtam, hogy legyen. Benyúltam a puncijába, megujjaztam, aztán gumi fel, rámült, meglovagolt, kb fél óráig tarthatott, ennyi.
2014. febr. 5. 16:51
10/10 anonim válasza:
Baratnommel elkezdtunk csokolozni lefektettem az agyra vegig csokoltam teljesen beleremegett
Aztan kinyaltam csak ugy kapkodta levegot,leszopott szuz volt de sokszor szopott mar le es nagyon jo nyelvmunkaja van.Izgatta a farkammal a csiklojat utana szep lessen nyomtam be neki de fajt neki ugy hogy megalltam,par perc mulva sikerult behatolnom,mindene megmerevedett hagytam hogy eloszor o kezdjel el mocorogniahogy neki jo utana csokoltam mikozben ovatosan mozogtam benne vegul tovog nyomtam nagyon nedves volt.Beleelveztem reggel pedig arra keltem hogy szopja a farkam en elkezdtem ujjazni es kemenyen megdugtam a puncijat hatulrolaztan kemenyen meglovagolt.Azt a reggelt sose felejtem el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!