Ha egy fiú elvesziti a szüzességét egy nővel, utána a fiú tényleg megférfiasodik?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy férfiasabb lesz külsöre? Vagy úgy marad ahogy volt?2014. febr. 2. 15:47
2/13 anonim válasza:
nem befolyásoló dolog. maximum kisugárzás
3/13 anonim válasza:
Nincs összefüggés a kettő között.
Ez is biztos egy olyan városi legenda, mint az, hogy ha spermával kened a nőd seggét, kerekebb lesz. xD
4/13 anonim válasza:
eléggé nagy lehet tőle egy férfinak az önbizalma, és max ez változtat valamit a kisugárzásán
5/13 anonim válasza:
Szerintem van benne valami...
Lehet hogy emelkedik a tesztoszteron szint.
6/13 anonim válasza:
pont mint amennyire a lány csípője kiszélesedik (reggelre), miután elveszti...
7/13 anonim válasza:
Én már 7 éve szexelek és még mindig tejfölös képű vagyok! 24F :D
9/13 A kérdező kommentje:
Valaki azt irta hogy lehetséges mert emelkedik a tesztoszteron szint. Többiek ehez mit szoltok? Igaz lehet nem?
2014. febr. 2. 16:27
10/13 Zakathol válasza:
Annyira nem fog megemelkedni a szüzesség elvesztésétől a teszto-szint, hogy külső jelei is megmutatkozzanak. Ez csak maximum klinikailag kimutatható változást okozhat, de nem fogja kívülről megmondani senki, hogy megváltoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!