Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm úgy tudja nem...

A barátnőm úgy tudja nem vagyok szűz. És a para az, hogy épp az ellenkezője. Rájön majd, hogy még nem szexeltem? 20/F

Figyelt kérdés
Nos, hát az a helyzet, hogy volt nekem már több kapcsolatom is, de minden lánnyal csak a pettingig jutottunk el. Olyan is volt hogy egymás után többször is de mindig csak petting. A barátnőm meg úgy tudja, hogy én már tapasztalt, vagyok ezen a téren teljesen.. Bevallom, ez miattam van igy mert hát egyes haveroknak néhány lánynál azt mondtam, hogy szex is volt nem csak petting.. És hát a hírek gyorsan terjednek. Ezzel a barátnőmmel is volt már petting, de szeretnék már szexelni.. Vajon rájön, hogy még szűz vagyok? Vagy mondjam el neki, hogy még idáig csak a pettingeltem és, hogy kamuztam a haveroknak? Elég ciki lett.. :S
2009. dec. 5. 17:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
Csak magad alatt vágod a fát, ha nem mondod el neki az igazat. Ha igazán szeret, akkor meg fogja érteni és segíteni fog. Szóval minél hamarabb beszélj vele erről! Hajrá!!!! :)
2009. dec. 7. 13:35
 12/13 anonim válasza:

Szerintem is inkább el kéne mondani neki, mert valószínű, hogy nem fog rájönni, hiszen biztosat nem lehet tudni, de azt érezni fogja, hogy bizonytalan vagy és nem tudod mit akarsz. Ezért ha úgy tudja, hogy egy casanova vagy, akkor azt fogja hinni, hogy béna vagy. Ha viszont tisztában van vele, hogy ez lesz neked az első, akkor bátran meg fogja neked mondani hogy mit szeretne, és akkor te is magabiztosabb leszel. Ebben nincs semmi ciki. Sőt, nagyon vonzó, ha közben is bevallod, hogy most hülyén érzed magad e miatt vagy a miatt.

A haveroknak meg nyugodtan kamuzz tovább, egyszer majd már igazzá érik a sok hazugság :)

30/N

2009. dec. 7. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
megvolt azóta, elmondtad?
2010. okt. 15. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!