Ezek a lányok miért ezzel a pasival akarják elveszteni a szüzességüket?
Ezért szeretem ezt az oldalt. Mert senki nem a megoldást próbálja mondani, hanem összefogva szidják a kérdezőt.
Mondjuk nem is vártam mást. :-)
Nem 14 éves suhanc vagyok mint te.
Szerintem az itt lévők többsége még az anyja csecsén lógott amikor én már tudtam, hogy mire való a fas.om.
Ha nyilvánvaló hülyeséget beszélsz, akkor ne csodálkozz, hogy más válasszal nem szolgálhatunk.
A videókban szereplő lányok nem szüzek.
te kerdezo, te nem olvasod el amit irunk?
ezek a videok kamu videok. a lanyok ha nem is mind profik, de tuti nem szuzek. egyeduli esetkent boroka bolls-rol tudok, aki woodmannel "vetette el" a szuzesseget, kamerak elott.
egy p*ncirol ranezesre nem tudod megallapitani, hogy szuz-e vagy sem. az hulyeseg, hogy a salata p*nci jobban elhasznalt, ez nem igy van.
az sem biztos, hogy az elso aktusnal verzik a lany.
tehat: ezek kamu videok, pont azert, hogy egyes emberek erre elvezkedhessenek, hogy szuz lanyok szuzesseg elvetelet lathassak. ...ha mar ok maguk nem jutnak egyaltalan p*ncihoz :D
Ne haragudjatok már, hogy feltettem egy olyan kérdést, amin tudtok lovagolni és osztani a nagy észt. :-)
Egészségére, aki közben kiverte ezekre a videókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!