Egy kerdesem lenne lehet valami bajom hogy 13 evesen veszitettem el? (tobbi lent)
juj, bocsi, de ez durva, én is 13 vagyok.....és éppen azon vagyok, hogy hozzámerjek érni a karjához "véletlenül", vagy szólni ahhoz a fiúhoz akibe szerelmes vagyok....:)
amúgy nem lesz semmi bajod a jövőre nézve, max. lelki, de úgy látom nem bántad meg, tehát lehet, hogy az sem....
Fizikai nem lesz, ebben biztos vagyok, orvosnak tanulok!:)
ha ilyen nagyeszű vagy, hogy megkérdezel ilyeneket akkor az agyad helyén káposztalé van...!
és nemhogy a szexhez nem vagy érett, de az élethez sem...
ez most komolyan a Szüzesség kategóriába került?
én a helyedben először megtanulnék helyesen írni, utána össze-vissza dugdosni.
amúgy a szüleid tudnak erről a meggondolatlan cselekedetről, vagy nem mondtad meg nekik?
"Egy kerdesem lenne lehet valami bajom hogy 13 evesen veszitettem el? (tobbi lent)
Mondjuk olyasmi hogy nem fogok majd tudni gyermeket szulni kesobb vagy iesmire gondolok"
Úristen... komolyan, nagyon sok mindent tudhatsz a szexről, meg a testedről. Ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!