Az első szexnél mennyire fáj? (csajok)
Figyelt kérdés
Mihez tudnatok hasonlitani?Mit lehet ellene tenni hogy ne fajon annyira?2014. jan. 27. 21:20
1/4 anonim válasza:
egyénfüggő talán ha iszol előtte alkoholt pl egy pohár bort vagy valamit jobban ellazulsz nekem nem fájt es nem is véreztem egyik. bnőm nagyon izgult neki fájt sokaig nem tudta elengedni magát
3/4 anonim válasza:
Hát azért a megoldás nem az alkohol kéne, hogy legyen, szerintem!
A barátodban kell megbíznod, annyira, hogy el tudj lazulni, és ha ő is ügyesen, lassan csinálja, akkor nem fog fájni (vagy legalábbis sokkal kevésbé). Egyébként ez teljesen egyénfüggő is, van aki érez pici fájdalmat, de olyan is van, aki egyáltalán nem. Csak úgy, ahogy valaki tapasztal kisebb vérzést, valaki meg nem.
4/4 anonim válasza:
Én az égvilágon semmi fájdalmat nem éreztem. Bár többször volt előtte ujjazás a barátom részéről, ugyhogy szerintem a fokozatosság miatt nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!