Nemrég veszítettem el a szüzességem a barátommal, és nagyon fájt véreztem is. Az mormális h nagyon véreztem?
Figyelt kérdés
6hónapja vagyunk együtt, de nagyon megbántam, hogy lefeküdtünk. Kinevetett azért mert nagyon véreztem és még a fal is véres lett. De hát én erről nem tehetek. Ez nem az ő. Hibája volt, hogy véreztem? Mert nem vol gyengéd? És egyáltalán nem volt romantikus, nem így terveztem. Normális dolog hogy még a fal is véres lett?2014. jan. 26. 11:01
11/19 anonim válasza:
Nem, nem gáz... ez szexnél mindennapos dolog... Persze, hogy GÁZ!!!
12/19 A kérdező kommentje:
Ez az ő hibája vagy inkább nekem szégyen?
2014. jan. 26. 11:51
13/19 anonim válasza:
Az ő hibája, nehogy magadat hibáztasd! Nem csináltál semmit rosszul! :)
14/19 A kérdező kommentje:
Koszi utolsó kommentelő:)
2014. jan. 26. 12:06
15/19 anonim válasza:
mond el neki és ha nagyon dühös vagy rá (és egy bunkó) mond hogy szar volt de majd írd le mi történt. ugyan én még szűz vagyok de ha beszól vágd pofán nem a te hibád ez ezzel jár (legalábbis így olvastam)
17/19 anonim válasza:
Szerintem attól függ,h gáz-e az ha a fal véres,h hogyan került oda a vér...
18/19 anonim válasza:
Kérdező, javaslom, hogy sürgősen hagyd ott azt a vadállatot, mert a későbbiekben még óriási problémáid lehetnek vele. Nagyon borzalmas, hogy kinvetetett, meg az is, hogy nem volt gyengéd. Egy önző ember, minden bizonnyal csak az érdekli, hogy neki jók legyenek a dolgok, és nagy ívben tesz arra, hogy másnak jó-e vagy sem.
Én azt nem értem, hogy lehetsz együtt fél éve, egy ilyen emberrel, azt meg végképp nem, hogy hogy adhattad neki oda a szüzességed? Mindenesetre, ezen már nem lehet változtatni, viszont ha otthagyod azt az embert, akkor jóra fordulhatnak a dolgok. Tiszta szívből kívánok neked egy olyans srácot, aki majd megtanít arra, hogy mi a valódi szeretet.
19/19 anonim válasza:
hát ha anyi vé folyt volna ki hogy a falis is véres let akor nem tudom hogy mert kevés lene ha mindeketten elvéreztetek volna :q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!