Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom mit- hogyan kéne...

Nem tudom mit- hogyan kéne csinálni hogy ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés
fél éve együtt vagyunk és már mindketten akarjuk. minden megvolt már csak még az nem... félek hogy fájni fog mert annyira nem izgultam még fel egyszer sem ... mit kéne csinálni h felizguljak és ne fájjon?:\ előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 24. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá a dologra, lazulj el gondolj arra, hogy milyen lesz. Ne a fájdalmat, a rosszat lásd benne, hanem a gyönyört. A női orgazmus nagy része fejben dől el. Ha ott rendben leszel, akkor jó lesz. Fájni nem fog annyira, feltéve ha végeztél már önkielégítést az ujjaiddal, és a párod is figyelmes lesz.
2014. jan. 24. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy értve nem izgultál még fel annyira?

A szexet akkor akarja az ember, ha már felizgult, különben nem lehet valami nagy élmény.

Szóval izgulj fel! XD

2014. jan. 24. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is próbálj meg ellazulni, ne görcsölj rá!

Ha egyszer sem sikerült felizgulnod rendesen, akkor gondolom orgazmusod sem volt még...

Kezdj el masztizni, ismerd meg a testedet...

Ezután irányítsd a párodat, tanítsd meg neki, neked hogyan jó... és ha már petting közben sikerül elélvezned, akkor van itt csak az ideje az igazi aktusnak! És akkor sokkal kevésbé (vagy egyáltalán nem) fog fájni.

2014. jan. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!