Rájön a pasi az első együttlétnél ha még szűz a csaj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 22:23
11/18 anonim válasza:
A legtöbb esetben igen. De minek hazudni?:S
12/18 anonim válasza:
Persze,csak ez az általánosan elterjedt,hogy egy szűz nőnek irtózatosan fáj,meg vérzik,meg a pasi alig tudja neki berakni,olyan szűk,holott vannak nők akiknél ez minimális fájdalommal jár,meg egy csepp vér nélkül,és ha igazán felvan izgatva, egész jól képes kitágúlni,meg esetleg még jó is az egész.Szóval vannak ilyen esetek,én nem egy ilyet tudok,hogy a pasi érzi hogy szűk,de azt nem hogy éppen elvette a nő szüzességét.(és a szűzhártya teljesen ép,mert még egy tampon vagy ujj sem járt benne)
13/18 anonim válasza:
Nem....nem jön rá...Azt hiszi h csak a lábát vágta el és az vérzik....
Te is ritka értelmes ember vagy...már bocsi
14/18 anonim válasza:
Igen rájön.És akkor mi van? Ha elmondod annál jobb lesz, mert általában akkor jobban figyelnek rád,hogy épp most fáj -e vagy nem.
15/18 anonim válasza:
16:47 Okosabb lettél volna ha csendben maradsz...ha elolvasnád az előtted szólok hozzászólásait máris látnád, hogy nem minden esetben jár a szüzesség elvesztése vérzéssel. Én például egy csepp vér nélkül estem át a "tűzkeresztségen". Ha valamihez nem értesz, akkor ne kommentálj és pláne ne hülyézd le a másikat. Az oldal azért jött létre szerintem, hogy kérdezzünk...
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen a hozzászólást!:) Igazad van, nem kéne így leordítani a fejemet, hiszen azért van az oldal, hogy aki nem tud vmit, az kérdezhessen.:)
2009. dec. 11. 09:47
17/18 anonim válasza:
kérdezett valamit, és nyilván azért, mert nem tudta rá a választ, tehát szerintem is lehetett volna kedvesebben lereagálni...
egyénfüggő :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 13. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!