Az első aktusnál, a csaj a Fanszőrét vágja le? és ha igen milyen mértékben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:37
2/11 anonim válasza:
Nem, csak a harmadiknál szabad. Aki az elsőnél levágja, azt azt seggbkúrja egy talicskányi aprómajom (azért aprómajom, mert abból több fér egy talicskába).
3/11 Dákó Ádám válasza:
A "Fanszőrét"? Ez egy személy neve? Bár nem is hülyeség a disznónak a "Fanszőr" nevet adni: azt előbb utóbb úgyis levágják.
4/11 anonim válasza:
szerintem nem számít, attól függ hogy neked és a barátodnak hogy tetszik.
Mondjuk, ha a srác is kezdő, lehet hogy megkönnyíti a dolgát, hogy nem kell a dzsungelen is átvergődnie, de ahogy tetszik.
6/11 anonim válasza:
Nekem csupasz de nem külön az elsőre szedtem le...Hanem már akkor csupasz voltam, amikor nem is volt barátom.
7/11 anonim válasza:
Ha akarod levágod ha akarod megtartod.
Az első ne ettől függjön.
Ahogy jól esik.
8/11 anonim válasza:
Szőrös csaj sztem elég ergya. borotva 4ever. Szegény barátod ha ki akar nyalni folyamatosan meg kell állnia köpködni mert tele megy a szája szőrrel :D
9/11 anonim válasza:
Levághatja a lábujját is, de szerintem az nem fokozza a szexuális élményt...
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen,vagy legalábbis nagyon rövidre, a legtöbb fiú manapság azt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!