Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sok húsz év feletti lány szűz...

Sok húsz év feletti lány szűz még?

Figyelt kérdés
Ők, miért várnak? Ennyire félnek vagy már elsőre meg akarják találni az igazit (ami szinte lehetetlen)?
2014. jan. 23. 07:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mert ha szűz, akkor egy lány pokolian válogatós. Na nem mintha egy nem szűz lány nem lenne az, mert szinte mind az. Túlzottan is.
2014. jan. 23. 17:42
 22/30 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Például sokan udvariatlanok voltak, határozatlanok, nemtörődömök, bunkók, erőszakosak...

#21 Már bocs, hogy a lányok nem állnak le minden pasival.. az azért sokat elmondana rólunk ha mindegy lenne, hogy kivel jövünk össze. Szerintem jobb gondosan megválogatni, hogy kit választunk, nemde?

2014. jan. 23. 21:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Jobb, csak ne úgy, hogy az a válogatás 90% ban a külsőre korlátozódjon.
2014. jan. 23. 21:32
 24/30 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy te rossz lányokkal ismerkedtél, nem kéne általánosítani. Én nagyon nem a külsőre helyezem a hangsúlyt és ezt az exeim is alátámaszthatják. Illetve sok ismerősöm szintén nem.
2014. jan. 23. 22:56
 25/30 anonim ***** válasza:
Mondani sok mindent lehet, de az is lehet, hogy te azt hiszed, hogy egy Tom Cruise csak úgymond 10 perc 4 es külsejű pasi, és ettől jobbakat keresel, akkor bizony a jó külsőre hajtasz.
2014. jan. 23. 23:02
 26/30 anonim ***** válasza:

Nincs általánosan elfogadott jó külső. A szépség relatív, mindenkinek más a vonzó.

De kihangsúlyoznám, hogy ismerkedésnél én nem figyelem annyira a külsőt. Szeretem előbb megismerni az embereket, a belsőjüket... nem az az első nálam, hogy a külsőt nézem. Persze, fontos az is, mert könyörgöm, minek jöjjek össze olyannal akihez nem vonzódok? De mint már mondtam, egy olyan fiú is lehet számomra vonzó aki a legtöbb lánynak nem az... Meg nekem van, hogy nem is tetszenek a sokak által helyesnek mondott srácok. Egyszerűen nem jönnek be.

2014. jan. 23. 23:49
 27/30 A kérdező kommentje:

Tény, hogy a lányok jobban válogatnak a fiúk között, mint a lányok. Ez nem azért van, mert minden lány szép. Hát nem. Csak nagyon kevés az. De mi elfogadjuk olyannak amilyen. A nőkben viszond benne van genetikailag az, hogy válogassanak, találják meg a legmegfelelőbb "hímet" és azokat a géneket vigye tovább az utodokra.

De ha nem veszük azt figyelembe, fiúként tényleg idegesítő, hogy még az átlag alatti lányok is szinte csak jóképű pasit akar. Ezért van a sok szingli lány, mert nincs annyi jóképű pasi, mint ammennyi az igény rá.

2014. jan. 24. 07:25
 28/30 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit. Nem csak a nőkben van benne, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb párt. Minden emberben, nőben, férfiban egyaránt megvan. Ez genetika. Nem különlegesek a nők ilyen szempontból.

Az utolsó állításodra meg nem tudok mit mondani, lehet, hogy igazad van, biztos vannak olyan lányok akik nagyon helyes pasikat akarnak, de nem mind ilyen.

2014. jan. 24. 08:47
 29/30 A kérdező kommentje:
A nőkben jobban benne van a válogatási gén, hiszen nézzünk bármilyen élőlényt is a földön, a hím próbál minél több nőstényt megtermékenyíteni és nagy háremet fentartani. A nőstény próbálja a legerősebb, legjobb kiállású hímet kiválasztani, a többinek nem keresi a társaságát. Ez genetika, nem hiszem, hogy pont az emberek kivételek ez alól.
2014. jan. 24. 10:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen, válogatni ér, de ha a válogatás 90% ban csak a külsőre koncentrálódik a nők részéről egy pasi irányában, akkor ott valami nagy baj van. Márpedig,, ahogyan látom a nők 80% a kb csak a külső alapján szelektál, a belső nem érdekli őket, azon az elven vannak, ha külsőre bejön, akkor majd a saját énjéhez fogja a pasik igazítani, összecsiszolni. Ezért van annyi ronda pasi egyedül, ezért van itt az oldalon több ezer ronda pasis kérdés. Nem véletlenül.
2014. jan. 24. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!