Sok húsz év feletti lány szűz még?
Én például jól éreztem magam egyedül :) Volt jó pár udvarlóm, de nem akartam még kapcsolatot. Nem tudom miért, egyszerűen nem volt szükségem rá. Utazhattam, kipróbálhattam dolgokat. Aztán 22 évesen jött rám az az érzés, hogy na most már szeretnék kapcsolatot. És nem bántam meg,hogy ennyit vártam, mert így érettebben sokkal jobb megélni ezeket, mint tinédzser fejjel, amikor még sok hülyeség volt a kis fejemben:) No meg párom is örült neki, amikor megtudta, hogy még szűz vagyok:) 24L
2014. jan. 23. 09:13
Szerintem inkább a fiúk szüzek 20+ évesen. Elég sok, csak nem mondják. Én is 20 évesen vesztettem el, csak titkoltam. Nőknek nem kell ezt titkolni. Elég kevés csajt ismerek aki 20 évesen szűz. Szerintem egyet se. De biztos vannak páran. Szeretnék egy olyat kifogni.:)
2014. jan. 23. 09:45
13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az őszinte hozzászólást. Nem gondoltam, hogy értelmes válaszokat fogok kapni.
Ha még olvassa valaki, lenne még egy kérdésem.
Tegyük fel megleled azt a pasit, akivel összeillesz és komoly kapcsolatba kerülsz vele. Később az évek múlásával nem fog bennetek bújkálni a kisördög, hogy "a francba úgy élek le egy életet, hogy nem próbáltam ki mással a szexet".
Lehet, hogy hirtelen furán hangzik, de köztudott, hogy ez a pasiknál felmerül. Nálatok vjon nem?
Hát nálam már most felmerült, szóval nem tervezek házasságot még úgy minimum 26 éves koromig.
2014. jan. 23. 10:28
15/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek, ha egy szűz lány összejön egy pasival és mondjuk évek múlva rájön, hogy szeretné mással is kipróbálni, amit el is mond a pasinak. Erre a pasi felajánlja, hogy keressenek közösen egy olyan pasit aki mind a kettőjüknek szimpi és a lány feküdjön le vele, akkor ezt pozitían vennétek vagy negatívnak?
"voltak olyanok akik azt se tudták hogy kell a nőkkel bánni" 9. válaszoló! ezt hogy érted? mit csináltak rosszul?
Én ismerkedtem itt egy szociális fóbiás lánnyal, de a sokadik levél után már nem méltóztatott visszaírni. Bár érthető, hogy szociális fóbiásként nem akar ismerkedni. Ő például ezért volt még 20+ szűz.
2014. jan. 23. 10:44
én 23 vagyok, azért nem volt még kapcsolatom, mert visszahúzódó, félénk vagyok, nem járok bulizni. Sok udvarlóm nem volt csak néhány, de ők nem voltak szimpatikusak, és csak azért nem fogok összejönni valakivel aki nem tetszik hogy ne legyek egyedül.
Egyébként nem vagyok ronda, és nincsenek nagy elvárásaim, nem ezzel van a probléma....
2014. jan. 23. 11:24
Biztos vannak, de jópáran megbélyegzik az ilyen lányokat a "defektes" jelzővel. Én idén leszek 20, és még szűz vagyok, és nem azért vártam eddig, mert nem lett volna olyan férfi, aki hozzámérjen, hanem mert válogatós vagyok, félénk, és túlságosan is elfoglalt. Most 100%osan a sulira koncentrálok, úgy érzem, fiúzni ráérek évek múlva is. A sok tanulás, meg munka mellett örülök, ha jut egy kevéske idő magamra, nemhogy még egy kapcsolatra... és szerintem az elkövetkezendő 1-2 évben így is lesz.
2014. jan. 23. 11:32
Nekem 19 évesen udvaroltak először és a meglepetés és új miatt rögtön barátzónába is került az illető. Mire betöltöttem a 20at beleszerettem, de lekéstem. Kb 2 évig csak ő járt a fejembe, nem is érdekelt közbe senki más. Még vagy 3an érdeklődtek 2 év alatt, de nem voltak az eseteim, és nem is érdekelt már kapcsolat. 22 vagyok, és kb egy fél éve éreztem először, hogy egy fiú vonzó számomra, külsőleg is és belsőleg is. Még nem ismerkedtünk nagyon, de még mindig ő az álmom... várok rá, mert tudom, hogy én is szimpatikus vagyok neki, de egyelőre egyedül akar lenni. Szóval itt vagyok, majdnem 23 és még semmilyen kapcsolatom nem is volt, és szűz is fogok maradni amíg nem merem valaki mellett elkötelezni magam és viszont. Pillanatnyilag nem hinném, hogy valaha több emberrel is ki akarom majd próbálni.
2014. jan. 23. 13:18
Én még az vagyok és azért, mert még nem volt komoly kapcsolatom, nem találtam meg azt a pasit, akivel el tudtam volna képzelni, ennyi. 20/L
2014. jan. 23. 17:32
Kapcsolódó kérdések: