Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le szeretnék vele feküdni de...

Le szeretnék vele feküdni de azt akarom h ö kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok ő 17 éves lány én szűz vagyok és gondolom ő is. kb 1 hete járunk
2009. dec. 3. 18:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
a lányok ált azt szeretik, ha a fiú kezdeményez.
2009. dec. 3. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ezzel nem értek egyet. A fiúk is azt szeretik. Legalábbis én biztos hogy szeretem.
2009. dec. 3. 18:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Én is azt szeretem ha a lányok kezdeményeznek de hogy vezessem rá?
2009. dec. 3. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Egy hete jártok és máris durr a közepébe? Miközben mindketten szüzek vagytok? kemény..
2009. dec. 3. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
a saj nem normális vagy nagyon éretlen, hogyha egy ilyen, visszamaradott 15 éves kisfiúval jár.
2009. dec. 3. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Honnan veszed h visszamardott vagyok az ilyen típusú válaszok nem érdekelnek.
2009. dec. 3. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
onnan ahogy fogalmazol és AMIT írsz. egy hét után a nagypofájú bandás cigis-narkósok szoktak. le akarasz vele feküdni, ahhoz nagy vagy, de kezdeményezés már ne megy. gáz vagy öcskös
2009. dec. 3. 19:49
 8/11 anonim válasza:
62%

tényleg nem a legszerencsésebb egy hét után lefektetni, főleg, ha még szűz vagy.de ha már le akarsz vele feküdni, akkor illene tudnod, hogy ő szűz-e. Amúgy eléképzelhető, hogy ő is kíván téged, csak nem akar kezdeményezni, mert nem akarja, hogy ribancnak nézd. ha először csak gatyán keresztül próbálod, akkor láthatod a reakcióját, és aszerint folytasd. bár én ezzel is várnék legalább még 1 hetet, míg normálisan megismeritek egymást, mert gondolom te se akarod úgy elveszíteni a szüzességed, hogy nem bízol a csajban.

17/L

2009. dec. 3. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem is kezdeményezz most te!Akár még ha idősebb is...te vagy a pasi,mutasd meg neki hogy nem vagy puhány
2009. dec. 4. 12:01
 10/11 anonim válasza:
E
2010. jún. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!