A barátnőmmel 2 hónapja együtt vagyunk. Segítség!?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást és elterveztük hogy végre lefogunk egymással feküdni. Már 1-2x majdnem eljutottunk odáig de megijedtem mindig kifogást próbáltam találni. Nagyon szeretem de attól félek hogy ő már nem szűz, pontosabban 5x szeretkezett. És nekem csak 14cm és eléggé félek hogy nem fogja érezni és nem élvez el. Pettingeltünk már de nem szólt semmit hogy kicsi. Kérlek megtudtok nyugtatni? Vagy esetleg tapasztaltabbak írni valami okosat? 16F2014. jan. 20. 17:55
11/11 VaLaKiki9999 válasza:
ne parázz nem minden lánynak a méret a lényeg és elárulom megértöek is és ha tudja hogy még szüz vagy akkor semmi baj :D fel a feljel és mulassatok de védekezzetek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!