Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen megtörténhet az, hogy...

Szűzen megtörténhet az, hogy a partnerem "kicsi"?

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
"nem tudok elmenni emiatt vagy ilyesmi" nem a méret az oka. nyelvel meg ujjal is ki lehet elégíteni egy nőt
2014. jan. 16. 21:38
 12/20 anonim ***** válasza:
El mentek már am a faszomba ne haragudjál meg de már nem tudom hányadik ilyen kérdést olvasom nem gondolkoztál még rajta hogy te vagy túl nagy? Mekkora bré kell már nektek szüzen is istenem. Vegyél már elő egy centimétert légyszíves és sacold már meg kb azt a mértet.
2014. jan. 17. 00:28
 13/20 anonim ***** válasza:

azért nem fogsz elmenni, mert kezdő és béna vagy

majd javul

2014. jan. 17. 00:31
 14/20 anonim ***** válasza:
szia nekem az első párom nem tudta elvenni a szüzességem mert annyira kicsi volt...talán e miatt is hagytam ott őt
2014. jan. 17. 11:20
 15/20 Rékcsi ***** válasza:

Nem a hosszúság a lényeg hanem a vastagság. 14-es ha járt benned pénisz de nem szakadt el a szűzhártyád akkor sem vagy szűz...

16/L

2014. jan. 17. 19:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Az első 2-3 alkalommal fájhat is. És biztosan nem fogsz elélvezni. Csak, ha a csiklóddal fog játszani. Ez a legtöbb szűz lánynál így van. Ha már többször csináltad idővel megszereted, és élvezni is fogod. De olyat, hogy valaki szüzen elélvezett, még nem hallottam. 2 szűz csajom is volt, az egyik nagyon vérzett, és sírt utánna. A másiknál csak kicsi vér volt, kicsit ő is pityergett. A lényeg, hogy előtte jól fel kell izgatni. És amikor már jó nedves a puncia, akkor kell óvatosan betenni. És szép lassan csinálni. De mindenki más. Nekem ez a tapasztalatom.
2014. jan. 27. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:

"az első párom nem tudta elvenni a szüzességem mert annyira kicsi volt"

Ez hihetetlen. kb milyen hosszú volt?

2014. jan. 27. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
17 es kb 8 cm
2014. jan. 28. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:
8cm az tényleg kicsi. ha nekem ekkora lenne, akkor vennék vibrátorokat és azokkal is beszállnék a dologba. A vibri mellé betolnám az én szerszámomat is. Így csak elég lenne? Vagy az ilyen megoldással nem lennél megelégedve. Akkor is szakítanál?
2014. jan. 29. 07:39
 20/20 anonim ***** válasza:
8 cm-es után sem szűz egy lány.
2014. jan. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!