23 éves nőként nem tudom elképzelni, hogy valaha "gyengéd szálak" fűzzenek egy férfihoz! Miért lehet ez?
Teljes mértékben hetero nő vagyok, nem vagyok aszexuális sem. Még soha nem volt senkim, és nem tudom elképzelni, hogy legyen. (Magányos vagyok, szeretnék ugyan valakit szeretni de nem megy. Ha a negyven éves énemre gondolok, akkor is egyedül látom magam.)
Nem tudok magammal zöld ágra vergődni, nem értem miért van ez.
Van valaki, aki esetleg érti, mire gondolok? Esetleg tapasztalt hasonlót?
én pasi létemre akkor nem vágyom párra amikor magam alatt vagyok. de akkor szó szerint nem kell pár. se a szex, se összebújás, se semmi ilyesmi.
olyankor csak lógni van kedvem és önsajnálatra, önmarcangolásra pazarolni az energiámat.
aztán ezen túl lépek mindig..:D
én értem mire gondolsz, hasonlóképpen érzem magam én is
20f
tök átlagos társfüggő személyiség vagyok, átlagos családból.
egyszerűen van amikor elszontyolodok. amikor úgy érzem nem tudok megfelelni valakinek.
szocializálódj, étkezz rendesen, aludj eleget, sportolj és visszatér az életkedved. nekem ez mindig bejön rövid távon.. mert hát a lustaság nagy úr:D
26 éves férfiként nem tudom elképzelni, hogy valaha "gyengéd szálak" fűzzenek egy Nőhöz!
-Mert egy csődtömeg vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!