Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az este lefeküdtem a baratomma...

Az este lefeküdtem a baratommal. Én még szüz voltam. De nem véreztem és nem is fájt. De nem mondtam el neki, hogy szüz voltam. Szerintettek észre vedte? 18L

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 12:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival?

Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki?

A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szűz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény?

Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még előtte. Csak az övé!

És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki.

Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S

2014. jan. 13. 12:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Én 18 És a baràtom 29
2014. jan. 13. 12:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
höhö:D
2014. jan. 13. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
észrevette mikor felsikoltottál.
2014. jan. 13. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Retkes igekötő igéket egybe kell írni a rohadt életbe már!

Mellesleg nem vedte, hanem vette.

2014. jan. 13. 13:23
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipőben jártam anno). Egyszerűen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (főleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja.

Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy őszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentől kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezősködjön arról a pasiról, biztos nem fog.

2014. jan. 14. 10:38
 17/19 PearlDiver ***** válasza:
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
2014. jan. 14. 12:03
 18/19 anonim válasza:
A barátnőm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)
2014. jan. 15. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos észre vettem,hogy a pénisze nem ütközött semmilyen akadályba!Csak ő egy rendes,becsületes ember!Azért nem tette szóvá!
2023. febr. 16. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!