Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap este lefeküdtem a...

Tegnap este lefeküdtem a barátommal. De valami történt. Baj van?

Figyelt kérdés
valahogy olyan más érzés azóta...olyan mintha valami lesüllyedt volna vagy akármi, a G-pontom.normális ez?nem fájt,nem vérzett,de most ha megpróbálná bedugni, mostmár fáj,pedig ovatos.valami leszakadt belül? O.o
2008. nov. 26. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Leszakadt a G-pontod?Az szerintem elég lehetetlen.

Az első után normális,ha olyan furán érzed magad ott lenn.

2008. nov. 26. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is volt olyan néha, pl egyik délután együtt voltunk és másnap fájt amikor megint megpróbálta berakni. De aztán elmúlt.

Kicsit olyan érzés volt, mintha nagyon zárna ott lent és alig volt hely, vagy hogy írjam xDD meg mintha izomlázam lett volna vagy nem tudom, úgy fájt kicsit. De elmúlt pár nap alatt.

2008. nov. 26. 21:21
 3/5 anonim válasza:
89%

Ilyen-olyan fájdalmak előfordulnak.(pláne az első alkalom után)

Ne ijedj meg, ha szeretkezésre kerül a sor használjatok sikositót...viszont ha tartósan megmarad ez az érzés jobb lesz felkeresni egy nőgyógyászt.Nem hiszem hogy bármi is leszkadhatott volna vagy ilyesmi....

KEYLA

2008. nov. 26. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Kicsit kidörzsölhetett téged.

Pihenjetek néhány napot, míg elmúlik.

2008. nov. 26. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez természetes nekem is szokott fájni nagyon ritkán amikor gyakrabban csináljuk olyankor mondom a páromnak h bocsi most hagyjuk és pár nap alatt elmúlik. de van olyan amikor csak pár percig fáj és addig abbahagyja és utána folytatja. NE AGGÓDJ ELMÚLIK:)
2008. nov. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!