Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Feküdjek le vele, vagy inkább ne?

Feküdjek le vele, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

16 éves szűz lány vagyok. Régóta szeretnék már egy normális, komoly kapcsolatot, amibe már van szex is, mivel már nagyon kiszeretném próbálni, hogy milyen érzés. Mindig úgyvoltam vele, hogy az elsőt csak is szerelemből fogom elvesziteni... Viszont van eg srác, aki megmondta hogy ha nem is a szüzességemet venné el, kipróbálna velem pár dolgot (még akár ugy is hogy nem kell viszonozom) de aztán ratertünk arra hogy a szüzességemet is szívesen elvenné, elmondta hogy hogyan csinálná...és hat elegge tetszett a dolog.. mondta, hogy gondolkozzak el rajta.Szerintetek? Én már nagyon szeretnék szexelni, de viszont barátom nincsen... csak attól félek, hogy később megbánnám, hogy nem szerelemből veszitettem el, de viszont tudom, hogy ez a srác jól csinálná...

Helyesírási hibákért bocsi, telóról vagyok.

2014. jan. 11. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor feküdj le vele, ha el akarod rontani az életed!
2014. jan. 12. 06:55
 12/14 anonim válasza:
meg fogod bánni. rengeteget fogsz sírni ha megteszed.
2014. jan. 12. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

A szüzességedet elfecsérelni? Az meg mire lenne jó???

Ha mindenáron ki akarod próbálni, milyen egy pasival, a helyedben pont hogy olyant keresnék, aki garantáltan nem veszi el a szüzességedet, -- kielégíteni másképp is lehet ám egy lányt...

2014. jan. 19. 23:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem fekszek le vele, úgy hogy szűz vagyok.
2014. jan. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!