Miért van az h nemtisztelem azokat a nőket akik megtartják a szüzességüket a házasságig?
Nagyjából átfutottam a válaszokon és azt kell mondjam, hogy drága kérdezőnk egy aberrált kretén. :D
Tisztelet annak az embernek jár, aki megérdemli. És nem a szüzesség/szexuális élet teszi az embert. Ha ezt nem tudod tisztelni, az azért van, mert egy bunkó kis senki vagy, aki nem tudja elfogadni hogy máshogy is lehet élni. (nem azt prédikálom, hogy szűznek kell maradni; egyszerűen az a bajom, hogy egy farok vagy, aki nem tudja elfogadni azt, ha valaki más és/vagy más véleményen van, mint te)
Az a nagy probléma kedves barátom, hogy ítélkezel. Én nemrég találtam meg azt, akinek képes lennék odaadni magam. És tudod milyen boldog vagyok most, hogy nem ugrottam bele egy nyári egyéjszakás kalandba? Várj! Kitalálom... elképzelni sem tudod. :)
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!