Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok mennyire lepődnétek...

Lányok mennyire lepődnétek meg, ha egy huszonéves magas, sportos, jóképű férfiról kiderülne, hogy még szűz, és nem a kalandokat keresi, hanem a párját?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én jó pasi voltam, mégsem keltem el hamar.
2014. jan. 14. 01:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Én meg "kigyúrt vagyok" szálkásan 185 cm 87 kg 40 cm bicepsz, átlagos/helyes arc mégis szűz vagyok immár 20 évesen.
2014. jan. 14. 08:10
 13/21 anonim válasza:

Nem vagy egyedül.Állítólag én is baromi helyes pasi vagyok,és én se voltam nővel.

Sokan nem hiszik el hogy nem szexeltem még.Jó pár nő azért nem randizott velem,mert azt hitték hogy én a szexre hajtok.pedig nem ez volt a célom.

2014. jan. 23. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Igyekeznék megismerkedni vele.
2014. febr. 8. 11:15
 15/21 anonim ***** válasza:
De amúgy nem lepődnék meg túlságosan, hiszen vannak még olyan emberek, akik nem az átmeneti élvezeteket hajszolják, hanem a hosszútávú, valódi érzelmeket keresik.
2014. febr. 8. 11:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha tudnák,rólam se hinné el senki,hogy az vagyok.Mert nem nézek ki rosszul,csak nem jött össze sajnos és én is komoly kapcsolatban gondolkozom csak,amibe nem férnek bele kalandok sem egyáltalán.Egyetemista vagyok,elég jól tanulok is,mérnöknek méghozzá.Velem lehetne értelmesen beszélgetni,én nem ítélkezem mások felett.
2014. febr. 8. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Csalódnék benne, de a jó irányba.

Megbecsülném. Tisztelném.

2014. júl. 26. 23:17
 18/21 anonim válasza:

Érdekes a válaszoló lányok, főleg első részének válasza. Sajnos már ide jutottunk...

Igen, én egy 21 éves hasonló kaliberű srác vagyok, még szűz és keresem az igazit. Nem tehetek róla, hogy ti lányok olyanok vagytok már, amilyenek. De kitartó vagyok, és megtalálom amit keresek! Mert lehet így is...;)

2014. szept. 19. 07:53
 19/21 anonim válasza:

Szembe jöhetnél velem :)

20/L

2014. szept. 19. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Holnap írok egy hosszabb választ ide.
2014. szept. 19. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!