Hogy-hogy egy helyes, okos, sportos 18 éves fiú szűz?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 14:41
1/10 anonim válasza:
Úgy,hogy normális csajt keres.Csak a környezetében nincs!Vagy meleg.Vagy a sport eddig jobban érdekelte.
4/10 anonim válasza:
Ad magára.
Az a fura, hogy gyerekek összefekszenek mindenkivel és azt hiszik, hogy az a szerelem.
5/10 anonim válasza:
Nem így született és csak az utolsó években kupálódott ki.Lefoglalja az önfejlesztés,nem talál normális lányt..
6/10 anonim válasza:
úgy hogy nem a rbancokra utazik.
8/10 anonim válasza:
Sokat szépítkezik, sokat sportol, sokat tanul.
Kefélésre nincs már ideje!
9/10 anonim válasza:
Rólam is azt mondják hogy helyes (bár ezzel vitatkoznék), okos és sportos vagyok, bár csak 15 vagyok és szűz, barátnőm sem volt és nem csókolóztam (ezt ma a gáz definíciója). Kapcsolatba nem mennék bele, mert nincs annyi időm, meg igazából kedvem sincs. Egy egy éjszakás kaland jó lenne, csak én nem vagyok az a nagy csajozós :D. Egyszerűen nem értem a lányokat, és gondolom ez a baj. De úgy gondolom jó az amit most csinálok, hogy nem nagyon foglalkozom velük, néha kicikiznek ezért, de hát nem érdekel annyira. Lehet hogy ez a srác is ilyen mint én
10/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem arra volt kíváncsi hogy "mivan ha mégsem olyan helyes".
Nekem is elegem van mikor egy kérdést kiírok hogy "de biztos hazudik és az az oka.." Am kérdéshez...rám is azt mondják hogy helyes vagyok emellé 2 éve kondizom 186cm magas 86 kg vagyok mégsem sikerül bnőt szerezni mert nem vagyok bulizós és unalmasnak találnak emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!