Anya észrevenné rajtam?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondogatja anyukám, hogy ha lefekszem egy sráccal azt majd ő észre veszi!"Látni fogja a szememből" ... ez igaz??:O2014. jan. 10. 14:55
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira ismer, hogy észrevenné, de egy idegen ember nem látja rajtad.
2/8 anonim válasza:
Lehet,de csak ha nagyon ismer és látná,hogy valami miatt máshogy viselkedsz. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem jobb ha soha nem fog megtörténni...:) mert én nem szeretnék előtte bejelentést tenni neki..főleg nem azt, hogy kivel és mikor..mert utálja az illetőt!:) Köszönöm a válaszokat.:)
2014. jan. 10. 15:03
4/8 anonim válasza:
Igen, az a legegyszerűbb, ha szűz maradsz életed végéig. Vagy legalábbis anyád élete végéig.
Nooormááális?
5/8 anonim válasza:
Ha így állsz neki, akkor biztosan. Látszani fog rajtad, a jaj, de ideges vagyok, csak nehogy kiderüljön para… Aztán addig izélgetne, hogy mi bajod van lányom, amíg ki nem böknéd, hogy mi történt.
Ha nem ragozod túl a történteket, akkor nem fog feltűnni neki.
6/8 anonim válasza:
Nyílván szugerál, hogy majd ha megtörténik, akkor majd izgulj, ha elé kerülsz.
7/8 anonim válasza:
ki ez? magdi anyus. mindenre kíváncsi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) akkor egyszerű nem kell rá gondolnom, hogy ő mit gondol és nem lesz gond.:)
2014. jan. 10. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!