Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen még mindig szüz...

Hány évesen még mindig szüz lenni már "ciki"? (elsősorban fiuknál)

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 17:29
1 2
 11/20 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
65%

Ne azzal kezd az ismerkedést!Aki ilyenre rákérdez az egy paraszt.

Mindenkinek magánügye.Ha valaki megkérdezi,hogy hány barátnőm vol és miközben nem is ismerem,azt nem is akarom megismerni.Szerintem normális embereknél tabu az ex.

2014. jan. 8. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
21 évesen nem érzem még cikinek, nincsenek rémálmaim miatta (mondhatnánk úgy is, hogy leszarom és ettől még élvezem az életem).
2014. jan. 8. 17:51
 13/20 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
74%
Nem ciki az.Ne higgy nekik.Ennyi erővel az is ciki,hogy valaki mondjuk nem úszott még,vagy nem biciklizett.Elég éretlen dolog ilyenért kicikizni valakit.Egyszer mindenki talál valakit,ki előbb,ki később.
2014. jan. 8. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:
én 18 évesen már annak éreztem. 20 évesen meg már nagyon cikinek.
2014. jan. 9. 07:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az öszinte válaszokat :)
2014. jan. 9. 12:11
 16/20 PearlDiver ***** válasza:

Szűz vagyok és semmi bajom. Kivártam amíg megtalálom azt a lányt, aki igazán megérdemli, és értékeli is. De vele sem fekszem le még egy ideig, hova siessek? Így legalább tudunk figyelni olyan dolgokra a kapcsolatunkban, amik hosszú távra megalapozzák, én ugyanis hiszek ebben és semmi kedvem felszínes szexkapcsolatokhoz.

24F

2014. jan. 10. 04:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Előttem szóló.

Azt lesheted, hogy egy nő is értékeli ezt.... Tapasztalat...

2014. febr. 20. 07:21
 18/20 anonim válasza:
Ami azt illeti, én, mint szűz nő, értékelem, ha egy ember, annak tartogatja magát az ,,igazinak ''. Én is ezt teszem! :) Semmi ciki nincs ebbe!
2015. febr. 24. 20:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló:

Kössz hogy jössz! Ma nőknek 3 dolog kell: pénz-pénz-pénz. Erre vagytok beprogramozva.

2015. márc. 11. 08:13
 20/20 anonim válasza:
Pénz?! Most komolyan?! (-_-) Biztos hogy egyedül élsz!
2015. márc. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!