Miért van az, hogyha egy nővel beszélgetek és megtudja, hogy 42 évesen még szűz vagyok rögtön elveszti az érdeklődést irántam?
Az előttem szólónak igazat adok, határozottság, önbizalom kérdése az egész. A szüzességed pedig nem tartozik senkire.
Én is szűz vagyok 28 éves létemre, de az nem megoldás hogy ez így is maradjon. És hogy miért?
Egy szűz srác még nem tudja kontrollálni az orgazmusát, ezért ezt ki kell gyakorolni. Ehhez kell egy megfelelő partner, akivel ezt meg tudod élni. Ha már túl leszel a dolgon, és menni fog magabiztosan, akkor szerintem le sem tudod magadról vakarni a kapcsolatokban elkeseredett korodbeli nőket.
Költő lévén pedig, biztos hogy tele vagy érzelmekkel => tehát ezzel meg alapból nincs is gond
Sok sikert!
Szia, én nő vagyok,és 38 éves koromig nem szexeltem. Nem a külsőn múlik, ez egyértelmű. Belső akadályok vannak, akár akarjuk látni, akár nem. Nekem egy szexuális zaklatás állt a háttérben, amiatt nem bírtam férfiakkal nőként viselkedni...
Sok-sok terápiával és önismereti és személyiségfejlesztő munkával eljutottam addig, hogy képessé váltam a szexuális részemet is megélni. Nem mertem megmondani, hogy érintetlen vagyok, nem is vette észre. Hónapokkal később mondtam el. Egyszerűen cikinek éreztem, önmagamat meg selejtesnek... De most már túl vagyok ezen, felzárkóztam, van egy pasi az életemben, én is szexelek, és egyre inkább bombanőnek érzem magam... Jó megtapasztalni, hogy milyen elképesztő hatással tudok lenni egy pasira a szexualitással...
Az, hogy szűz vagy annak oka van, mert ez következménye valaminek. Ez nem közrejátszik, mert a nő számára nem megdöbbenést, jóval inkább "itt van a kutya elásva" típusú felismerést jelent, ez ismeretei alapján kizárást von maga után, remélem ez utóbbi oka a hiányosságaid fényében sem szorul magyarázatra. Segítened kell magadon, a nők nagy része nem lesz képes erre. Talán a legjobb, amit tehetsz, hogy eltitkolod és bízol magadban. Én lassan beleunogattam, h nincs tapasztalatom és olyan 20 éves koromra már meg-meg álltam a tizesen a szebb lányokért, egy cigire, persze egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen. Aztán mikor már túl sokat ostoroztam magam az addigi életemben elszúrt lehetőségeim miatt, elmentem egy lakásos lányhoz, ahol rá is jöttem, hogy elképesztően egyszerű, alap az egész. Ösztön szinten van benne az emberben, és ez a természetességének mértékéből adódóan szükségszerű. Ez persze nem azt jelenti, hogy prostikhoz kell járni, mert nekem innentől kezdve nem volt szükségem rá. Magabiztosan tudtam kommunikálni a tényeket innentől kezdve, és fantasztikus tapasztalatokat szereztem és okoztam azóta.
Szóval be kell látni, ez nagy űr az életedben, mivel töltöd be? Komoly hobbi, munka, életmód?
A következő a helyzet,mindenkinek megvan a saját keresztje az én esetemben két nagy kereszt is létezik.Az egyik nagy problémám a diszlexia.
Ez egy ,olyan probléma volt az életem korai szakaszában,hogy kis híján fel is hagytam az írással fiatalon.Tudni kell,hogy aki diszlexiás az gyakran küzd a helyesírás nehézségeivel vagy épp a központozással ami egy mű megírásánál létfontosságú.A diszlexia számomra áldás és átok is volt egyben, nem szavakban hanem képekben gondolkodok,amikor kitalálok egy párbeszédet vagy egy harci jelenetet.
Látom a szereplőket mintha csak ki akarnának lépni a regényem lapjaiból,hogy életre kelhessenek.Szerencsémre a sors megajándékozott egy zseniális kistestvérrel aki magyar nyelv és irodalom tanár.Rengeteget köszönhetek neki,a műveimben előforduló helyesírási és nyelvi hibákat számtalanszor javította ki önzetlenül.
Viszont,hogy válaszoljak a kérdésre ami leginkább izgat titeket,az emberi kapcsolatok kialakítása mindig is nehezemre esett.Érzéketlen voltam a külvilágra,az emberek érzéseire, az íráson kívül nem foglalkoztam mással.Elmerültem az általam megalkotott történetben és a karaktereim egymás elleni konfliktusaiban.
Nem tagadom önző voltam magamra és az eladott példányszámokon járt az eszem.Sokat írtam,de bármennyire is népszerűek voltak a könyveim az olvasóim körében, nem volt elég.Még többet akartam,hogy ezáltal a pénztárcám még vastagabb legyen.Nagyobb ház,szebb autó,de mindezek és a sikereim nem értek semmit, és ma sem ér semmit,mert nincs kivel megoszthassam.
26. vagyok
Szóval bezártad magad a saját harcos fantasy-világodba, és megszakítottad a kapcsolatot a valósággal, a hús-vér emberekkel... Úgy jártál, mint azok a fiatalok, akik kockulnak azokban az években, amikor fel kellene nőni...
42 évesen bizony sajnos igen meg vagy késve, úgy is ondhatom elakadtál a fejlősdésben, az életben...
De remény mindig van, az én történetemet leírtam. Én kértem segítséget, neked is ezt ajánlom szeretettel... Mert a szüzesség, ahogy itt már mondták, csak jelzője annak, hogy gondok vannak... Én tudom, mert küzdöttem vele eleget...
(Ja, én is írok... De csak asztalfióknak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!