Miért nem lehet elhinni, hogy egy 21 éves lány, attól még, hogy szűz, nem fogja hónapokig váratni a fiút és nem egy kincsként tekint a szüzességére?
Vitatkoztam valakivel itt az oldalon és nem hiszi el, hogy nem kincsként őrzöm a szüzességem, egyszerűen csak nem voltam olyan kapcsolatban, hogy el akarjam/tudjam veszíteni. Alig volt kapcsolatom fiúval és azok is nagyon kezdetlegesek voltak. De ha találnék egy fiút, akit megszeretek, nem várnék vele sokat, mert ilyen idősen azért már vannak igényeim és vágyom rá. De szerinte ha nem kincsként őrizném, akkor már rég elvesztettem volna. Ha valaki nem egy egyéjszakás kalandban akarja elveszíteni, akkor az máris kincsként őrzi??
Kinek lenne igaza? Neki vagy nekem?
4-es!!! Te miről beszélsz??? Nem attól lesz komoly a szerelem, mert hónapokig nincs szex, várat a nő.
Én sosem vártam, max 2-3-4 hetet. Felnőttek vagyunk vágyakkal tele.
Volt kapcsolatom hosszabb, második randin szexel.
Nem ezen múlik...
Ha a pasinak csak "várakozást" jelent a veled együtt töltött idő, akkor én a helyedben 15000 évig váratnám!
Aki szeret az veled lesz akár évekig is szex nélkül, mivel ez csak
MÁSODLAGOS DOLOG EGY KAPCSOLATBAN!
csak a sok birka nem bírja felfogni!
Neked lehet, hogy csak másodlagos, de sok férfinak és nőnek nem.
Ha a szex nem működik, a kapcsolat szinte kivétel nélkül tönkremegy.
Egy egészséges ember nem vár évekig.
És azért, mert te különc, netán asszexuális vagy, nem kell kiabálni.
30/F
Ha valakit szeretek, természetes dolog a fizikai vonzalom.
Miét lenne ez várakozás??? Gondok vannak, ejj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!