Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le feküdtem a barátommal....

Depresion Demon kérdése:

Le feküdtem a barátommal. Most mit tegyek? Nem tud róla senki . de nagyon félek

Figyelt kérdés
a szüleim olyanook h csak házasság után támogatják a szüzesség el vesztésség...mitt csináljak?? segitsetek
2014. jan. 5. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha elég idős vagy, akkor senkinek nem kell támogatnia, hogy elveszítsd a szüzességed. Így elfojtani egy gyerek szexualitását...
2014. jan. 5. 16:39
 12/15 anonim válasza:
És te hogy gondoltad? Te mikor szeretted volna? Mikor megtörtént akartad? Jó volt? Szerelemből volt?
2014. jan. 5. 17:45
 13/15 anonim válasza:
Szóhasználatodból ítélve 18 év alatti vagy. Szerintem ezen ne izgulj hiszen ha szeretitek egymást akkor ez természetes ez a szerelmetek kiteljesedés, vagyis ezen ne rágodj hogy elítélnek szüleid, hiszen mi lett volna ha betartod amit mondtak össze házasodtok és kiderül hogy srác impotens valami felé amihez elköteleződsz azt ki kell próbálni.
2014. jan. 5. 22:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos váalszokat .. Amugy igen még nem vagyok 18 csak 16 ..:) ..
2014. jan. 6. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi köze a szüleidnek ehhez? Semmi. Ha rendesen védekeztek (nem esel teherbe), mért kéne az orrukra kötni?

Én sem jelentettem be. Pedig én 19 évesen vesztettem el. Azóta se tudja senki a családból, hogy mikor is történt az első:D

Semmi közük hozzá.

A férjem pl velem vesztette el a szüzességét, és elmondta utána az anyának, mert az rákérdezett:)

De ha nem akarod, nem kell elmondani. Ez a TE magánügyed.

27/N

2014. jan. 7. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!