17 éves lány vagyok, és szűz. Büszke lehetek magamra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 00:26
11/22 A kérdező kommentje:
Én büszke vagyok rá, és szeretnék példát mutatni lánytársaimnak.
2014. jan. 4. 00:35
12/22 anonim válasza:
nem tök mind1 itt mit mondanak? Ha te büszke vagy magadra légy büszke de ne más véleménye befolyásoljon. Ez kb. egyenlő azzal, hogy kicsit fényezni akarod magad aztán írsz egy kérdést.Felesleges, bár ha legyen a kedved szerint: igen büszke. Na megyek vissza filmet nézni.
13/22 anonim válasza:
Erre nem lehetsz büszke, viszont ha nevelsz egy level 80 paladint, akkor már vagy valaki.
14/22 anonim válasza:
Én is 17 vagyok és szűz de minek fenyzed magad h milyen rendes csajszi vagy :P
15/22 anonim válasza:
Lehet nem akar meg kurni senki XDDD ez nem példa mutatás xD
16/22 anonim válasza:
Gratulálok, tartsd meg örökre, a szűzhártya nem terem újra.
17/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez azért szerintem annyira nem világraszóló teljesítmény. Példát hogy akarsz mutatni amúgy bárkinek is, ha például a kutyát sem érdekli, hogy te szűz vagy? Nézzétek, ott van az a lány, még szűz. Aha, jó. És ki az? Mitől több amúgy mint más? Mitől több mint például az a lány, aki teszem azt 16-17 éves korára éppen talált egy olyan srácot akivel rég együtt vannak, szerelmesek egymásba, és lefekszenek? Szexelni felelősséggel, nem teherbe esve, nem összeszedve minden kórságot sem egy elhanyagolandó teljesítmény akkor már. Sőt, azt érdemesebb is követni, mert szexelni előbb vagy utóbb mindenki fog, és akkor már nem árt ha odafigyel az ember. Dicséretes dolog, hogy vársz az igazira, de azt azért ne várd, hogy ettől szentté avatnak. Mellesleg ne azért legyél szűz, hogy másoknak az orra alá dörgölhesd. Ha valamit le akarsz tenni az asztalra, ki akarsz tűnni a tömegből, azt mondom hajrá. Vigyél véghez valamit. Lehet, hogy én ezt csak azért nem tudom értékelni, mert mikor én voltam 17 még nem volt ez annyira nagy szó. Most nem tudom mennyire az, de szerintem ettől még tényleg senki nem fog példát venni rólad. Le sem tojtam anno, hogy ki vesztette el előttem, és ki utánam.
18/22 anonim válasza:
Büszke lehet Magadra, és én is büszke vagyok Rád, és maximálisan tisztellek és becsüllek!
19/22 A kérdező kommentje:
Csak irigyek vagytok.
2014. jan. 4. 11:46
20/22 Rékcsi válasza:
Mire lennék irigy ha én is szűz vagyok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!