Lányok ti hány évesen veszitetétek el a szüzeségeteket?
régen mindenki 18-17-16 évesen veszitete el most már 14-15-16 de már valaki 13 évesen.
Mi a véleményetek ??
4 hónap múlva leszek 16, még szűz vagyok. Nem gondolom, hogy ebben a kérdésben a kornak kell döntenie, de még azt sem, hogy a szerelem elengedhetetlen lenne az első alkalomhoz. A kölcsönös vonzalom megléte a lényeg és az, hogy mindkét fél készen álljon rá, na meg a partner megbízhatóságára sem árt ügyelni (ilyen szempontból - óvszeres védekezés mellett - az ismeretség olyan szintű hiánya is megfelelhet, hogy az illetők előtt egymás neve is titok marad, bár nekem ez a verzió túl semmitmondó lenne). Tehát amennyiben teszel azért, hogy jó emléked szàrmazzon belőle, a korod majdnem mindegy - majdnem, mert van egy hatàr, ami alatt szinte kizárt, hogy èrett legyèl, én ezt mondjuk 14-nél húznám meg.
Várom a lepontozást.
Én felpontoztalak kedves utolsó, teljesen egyetértek veled!
20/L
Ne értsen félre senki én "Gyöngyhagyma" nővére vagyok a szerelem,szex témakörben. Ez mellékes. :D
Na, én 17,5 mert nem bírtunk várni nekem erről a 13-14 éves szexről nem :DDD ilyen a véleményem. Az ilyen korban ha valaki csinálja áldom a fogamzás gátlót vagy az óvszert. De anélkül nagy meggondolatlanság. Én az ilyenekre mindig azt mondom hogy nem az én dolgom, hogy a lány utána szenvedni fog a fájdalmak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!