Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti hány évesen veszitet...

Lányok ti hány évesen veszitetétek el a szüzeségeteket?

Figyelt kérdés

régen mindenki 18-17-16 évesen veszitete el most már 14-15-16 de már valaki 13 évesen.

Mi a véleményetek ??

2014. jan. 2. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lány vagyok, de nem írom le a véleményem arról, hogy egyre fiatalabban vesztik el a szüzességüket. Gondolhatod mi a véleményem.
2014. jan. 2. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
akkor veszted el amikor akarod. a körülmények a fontosak
2014. jan. 2. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
14 voltam. Dizsiben történt, csak szimplán beindultam, de nem bántam meg. Azóta nem cska egyéjszakás, hanem hosszabb távú párkapcsolatom is volt már és visszanézve örülök hogy egy tapasztalt sráccal érzelmek nélkül történt.
2014. jan. 2. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
19,5 évesen
2014. jan. 2. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap múlva leszek 16, még szűz vagyok. Nem gondolom, hogy ebben a kérdésben a kornak kell döntenie, de még azt sem, hogy a szerelem elengedhetetlen lenne az első alkalomhoz. A kölcsönös vonzalom megléte a lényeg és az, hogy mindkét fél készen álljon rá, na meg a partner megbízhatóságára sem árt ügyelni (ilyen szempontból - óvszeres védekezés mellett - az ismeretség olyan szintű hiánya is megfelelhet, hogy az illetők előtt egymás neve is titok marad, bár nekem ez a verzió túl semmitmondó lenne). Tehát amennyiben teszel azért, hogy jó emléked szàrmazzon belőle, a korod majdnem mindegy - majdnem, mert van egy hatàr, ami alatt szinte kizárt, hogy èrett legyèl, én ezt mondjuk 14-nél húznám meg.

Várom a lepontozást.

2014. jan. 2. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én felpontoztalak kedves utolsó, teljesen egyetértek veled!

20/L

2014. jan. 2. 15:42
 7/8 anonim válasza:

Ne értsen félre senki én "Gyöngyhagyma" nővére vagyok a szerelem,szex témakörben. Ez mellékes. :D

Na, én 17,5 mert nem bírtunk várni nekem erről a 13-14 éves szexről nem :DDD ilyen a véleményem. Az ilyen korban ha valaki csinálja áldom a fogamzás gátlót vagy az óvszert. De anélkül nagy meggondolatlanság. Én az ilyenekre mindig azt mondom hogy nem az én dolgom, hogy a lány utána szenvedni fog a fájdalmak miatt.

2014. jan. 2. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Le leszek pontozva, de nem zavar. 13 voltam. Ilyenkor felmerül a kérdés, megbántam? Nem, kicsit sem. Lehet, hogy elképzelhetetlen, de nagyon jó emlék, szerettük egymást a fiúval, azóta szakítottunk, most van egy 9 hónapos kapcsolatom. Nem érzem magamat ribizlinek, nem 2 hetente cserlélgetem a szexpartnereimet, nekem fontos, hogy minél többet tudjak kihozni egy kapcsolatból, ha van valami probléma nem kidobni az egész kapcsolatot, hanem megoldani a gondot. Még csak nem is fájt az első alkalom, nem véreztem, semmi, sőt, élveztem, a hangulat is nagyon jó volt.
2014. jan. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!