Hány éves korotokba veszitetétek el a szüzeségeteket?
Sok sikert! De szerintem kár addig várni, tök gáz, hogy 13 vagy és még szűz. Persze védekezni sem kell, mert az elsőnél úgyse leszel terhes.
Én 18 évesen vesztettem el, de semmiről nem késtem le, akkor má 1 éve jártunk együtt, azóta már a férjem. 27/N
15 évesen.
Amúgy kicsit fura, hogy te már a 2011-es nyarat tervezed :) Azt is eltervezted, hogy kivel? És az illető tud róla? Különben Rockmaratonon nem túl romantikus szerintem. Meg eleve sátorban... Tiszta kényelmetlen. Na mindegy nekem, csak ne az én sátramban csináljátok plíííz!! :D
23/L
18 voltam, egy évet vártunk...azóta is együtt vagyunk
Szerintem ez egy kamu kérdés amúgy nem hiszem, hogy valakinek csak ennyi sütnivalója legyen...
2o-L
18 évesen.
De nem bántam meg h nem korábban.
Gondolj csak bele 14 évesen akarod elveszíteni a szüzességed, és még azt sem tudod pontosan h kivel is fog megtörténni.
És még utánna biztos lesz több barátod, és azokkal is mindegyikkel le akarsz majd feküdni?
19-20 éves korodra, kicsit megviselt és nyúzott leszel.A pasiknak nem ez jön be.
15 évesen, az első szerelmemmel, akivel 1,5 évet jártam. 1 év után feküdtem le vele, nem bántam meg.
16L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!