Barátnőm még szűz, a napokban nálunk aludt, egy ideig minden rendben ment, aztán akadt némi probléma. Mivel orvosolhatnám a leghatékonyabban a bajt?
Türelem, és sok-sok próbálkozás. Lehet nincs is készen a dologra pszichésen. Velem ugyanez volt, kb. 1 hónapig kellett próbálkozni a párommal, mire sikerült, Ki kell iktatni minden zavaró tényezőt. Nagyon nagy bizalom kell egymás iránt és éreznie kell, hogy szereted őt, és a testének minden részét, ugyanis lehet gátlásos és szégyelli magát előtted. Aztán ugye jól fel kell izgulnia, ehhez sok előjáték kell, ahogy az előttem szólók írták. És ha akkor sem jön össze, nem kell elkeseredni, majd legközelebb sikerül. Ilyen téren úgy látom, jól gondolkozol és megértő vagy. Csak így tovább. Egyébként nálam, ami a pózt illeti, a misszionárius jöttbe, mert elsőnél kell a romantika is, és az a legromantikusabb, és ha szégyellős, akkor szintén előnyös a póz. Meg nekem úgy nem is fájt annyira.
Sok sikert!
21/L
14:46 vagyok
Az utolsó is okosat mondott.
Nálunk is kell a mai napig síkosító. És most jut eszembe, az első is azzal sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!