Szűz vagyok még és kipróbáltam, hogy milyen az óvszer a péniszemen, de amint felhúztam egyből elélveztem. Ez nagy probléma?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:38
1/10 anonim válasza:
nem gond. majd belejössz, és akkor mar nem fogsz midjart elelvezni.
2/10 anonim válasza:
Semmi probléma. Gyakorolni kell... ennyi az egész.
3/10 anonim válasza:
hát ha egy óvszer kielégit és nem zavar akkor nem gond...
6/10 anonim válasza:
Én sem hallottam,bár nő vagyok.
Gyakorold még ezt egy darabig,mielőtt élesbe csinálod.
7/10 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, de amikor gumiban maszturbáltam akkor tovább tartott:-).Legalább elmentél, vannak akiknek fel sem áll gumiban.
8/10 anonim válasza:
nem dehogy probléma! ez eleinte míg valki nem él szexuális életet hamar elmegy(fiuknál) mindig majd megszokod lazúlsz gátlások tova szállnak éssokkal tovább fogod bírni nem baj az óvszerrel nem lesz gondod ennek csak örűlj.sokaknak jelent komoly gondot a vele való érintkezés.javaslom azért mikor masztizol akkor mindig próbáld húzni az időt hogy elélvezz meglásd mindig tovább fogod bírni.főleg ha mondjuk egy estete gondolsz végig afejedben és úgy csinálod.
10/10 anonim válasza:
azóta próbáltad már igazi nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!