Ez miért van? (többit lent)
Figyelt kérdés
Tegnap elhatároztam hogy elõször megujjazom magam.az elsö lyukba dugtam az ujjam és azt hittem ott lesz a szüzhártya.de a középsö ujjamat tövig be tudtam dugni..akkor már elszakadt a szüzhártya?régen rengeteget bicikliztem és azt hallottam sportolás közben is elszakadhat.most mivan?2013. dec. 31. 11:51
11/18 anonim válasza:
Én meg az 5. hozzászólásodra gondolok, amiből totálisan nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem olvastad el figyelmesen a 4.-et
12/18 A kérdező kommentje:
Ja ok.és ha megnézem tükörböl a szüzhártya(ha van még)hogy fog látszódni?egy kis fal...vagy?lehet h most butának tünök de légyszi ne irjatok nekem sértö és lekezelö válaszokat!köszi!:)
2013. dec. 31. 15:14
13/18 anonim válasza:
14/18 A kérdező kommentje:
Köszii!:)
2013. dec. 31. 17:04
15/18 anonim válasza:
Ez az igazság! Buta vagy! Ha fáj, sajnállak! Boldog Újévet!
16/18 A kérdező kommentje:
Neked mibajod?nem tudsz értelmesen válaszolni?
2014. jan. 1. 15:18
18/18 anonim válasza:
Egy ujjad még simán átmehet a hártya résén. Gondolj bele, szüzek is használnak tampont. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!