Úgy van leborotválva nekem hogy, alul nem hagytam semmit, de felül meg rövidre vágtam. Zavarja a pasikat?
Még szűz vagyok,de ha bugyimba nyúl érezni fogja a szőrt,de alul ahol nyalja ott viszont nincs semmi..
Szűz vagyok,és még elég gátlásos,valamien szinten.
16/L
Ha szeret az se zavarja, ha nem borotválod és gondolom a szüzességedet olyan emberrel szeretnéd elveszíteni, aki szeret...
Persze hallani történetet olyan pasikról, akik elküldik a csajt, mert szőrös neki és olyan csajokról, akik elküldik a pasit, mert kicsi neki, de ezek általában sekélyes emberek, ne ilyennel akard elveszíteni.
utolsó: biztos szűz lánynak a popsiját akarja nyalni a barátja... amúgy is gusztustalan dolog.
kérdező: nincs ezzel semmi baj:)
Pont jó!
Bár fent elég lenne, ha csak egy 1.5-2 ujjnyi sávot hagynál középen, de nem hiszem, hogy bárkit zavarna a rövidre vágott szőr...A lényeg, hogy ne legyen torzonborz...
Nyalásnál, meg nem a szőr, inkább a higiénia dominál elsősorban...
Egy apró tanács: Miután befejeztétek(ne előtte kérdezd meg) a pettinget, beszélgetésképpen megkérdezheted a fiút, hogy szerinte így milyen?!És, hogy szerinte mi állna jobban neked...Mégis csak Ő az illetékes ez ügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!