Lányok, nektek milyen volt az első együttlét? Szerelemből veszitettétek el? És hány évesen?
1 nappal a 23. szülinapom előtt, szerelemből, de akkor még csak 1 hónapja jártunk.
Igazából szerintem kicsit túl van értékelve/bonyolítva ez a szüzesség-téma, persze ha visszamehetnék a múltba, most sem csinálnám másképp, de nem kellene neki ekkora feneket keríteni. Igazából ha elkapott volna a hév korábban, én lefeküdtem volna bárkivel, de szerelem nélkül meg úgysem kapott volna el.
Nyugi, biztos megtalálod te is a szerelmed. :)
Nekem 16 évesen (bár már majdnem 17 inkább), szerelemből, akkor 5 hónapja voltunk együtt, és egyébként a kapcsolat 4 évig tartott.
Bevallom nekem nem volt egy nagy élmény, mármint nem volt benne semmi rossz, nem negatív, de nem is emlékezetes, eléggé semleges, már kb nem is emlékszem rá.
Később lett sokkal jobb, mikor már jobban "belejöttünk", előtte a barátom se volt mással szóval eléggé kezdők voltunk.
Azóta két sráccal voltam (mind2 kapcsolaton belül), de teljesen mások voltak ezek az első alkalmak, mint a legelső, ezekre sokkal szívesebben gondolok vissza. :)
Amúgy nem kell félni a dologtól, igazából semmi nagy dolog nincs benne, én előtte se izgultam kicsit se. Az a lényeg, hogy úgy történjen meg, ha már nincsenek benned aggályok a dologgal kapcsolatban. Ezt abból tudhatod, hogy pl eszedbe se jut, hogy húú mi van, ha nem tetszel majd neki meztelenül, mi van ha nem leszel elég szexi...stbstb, mi van ha megbánnád. Ha már ilyesmi kételyek nem lesznek benned, akkor tedd meg, és úgy jó lesz. :)
Ne add fel, kitartás!
Én 18 évesen veszítettem fel, a párommal (ő is szűz volt még), 1 éve voltunk együtt, nagy volt a szerelem, mindent megtett, hogy tökéletes legyen az első, és az is volt!
20/L
Lehető legrosszabban veszitetem el!
Olyan embert ismertem meg meg hagytam h bnöm rám beszélje hogy örök életemre bánom!
Ha teheted, csak azzal veszisd el kit szeretsz!
Épphogy 16 voltam, 1 hónapja voltam együtt a barátommal és februárban leszünk 2 évesek :)
Egyébként állj hozzá pozitívan, új év, új lehetőségek :)
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!