Mikortól normális? Mennyire fáj? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk és ő már szeretne velem lefeküdni,de én nem vagyok biztos a dolgokban.Szeretem és boldog vagyok vele,de erre még nem biztos,hogy kész vagyok.Szerintetek mikortól normális?És mennyire fáj?
14/L
2013. dec. 29. 14:21
11/14 anonim válasza:
Életed legnagyobb hibája lenne, ha úgy mennél bele, hogy nem akarod 100%-osan!!! Ha szeret tud várni akár éveket is. Ha nem vár, akkor nem szeret!
12/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló:
Idióta a gondolkodásmódod.
Én is szeretem a barátnőmet de max pár hónapot várnék vele aztán kalap kabát. Hiába szeret tényleg ha egy kapcsolatba az is beletartozik, hogy szexelünk.
Marha jó tényleg, hogy csak csók van aztán nekem kell kiverni otthon.
13/14 anonim válasza:
Előző! Én nem szexuális segédeszközként tekintek a lányokra! Az előtted válaszoló voltam!
14/14 BíborHorse válasza:
Ne! Ne menj bele, gondolj arra, hogy mi lesz később, ezt később még megbánhatod. Szerintem NAGYON korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!