15 éves vagyok és szűz! Sokszor akartak ágyba vinni de nem engedtem mert 1x-ri alkalomra nem adok szerintetek gáz ha 15 évesen még szűz vagyok?
Egyáltalán, kicsit sem gáz. :)
Sőt! Szerintem jó vagy, ha 15 évesen még nem veszítetted el! Legalább nem állsz be a sok veled egykorú lány közé.:)
És ha kedves barátnőid csoportosan felvágják az ereiket akkor te cikinek tartod, hogy nem tetted ezt meg?
Tudod, sosem okosság, hanem a hülyeség fog elsőként terjedni, pláne a te kis butus, könnyen befolyásolható, hatalmas jogokkal rendelkező korosztályodban. Mert nektek még kevés az eszetek, a jó szóra nem hallgatok, így a marhaság mindig terjedni fog, mint a nátha télvíz idején.
Ha követed őket, akkor lehet befogadnak, de ugyanakkor a következményektől nem fog óvni egy rakás suhanc, és sajnos a felnőttek világa kegyetlen! Ha elbotlasz akkor még beléd is rúgnak, hogy biztos a földön maradj és aztán meg kiröhögnek és papolnak arról, hogy hogy lehet egy ember ilyen gyenge... ez figyeld meg így lesz!
Ha viszont vigyázol magadra, és nem követed a hülyeségeket, akkor az bizonyos mértékű "társadalmi" kirekesztettséggel jár, mert nem leszel a korcsoportodban menő.
Lehet választani melyikkel jársz rosszabúl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!