16 évesen már megadhatom magam a barátomnak?
Figyelt kérdés
Nemsokára 16 leszek. Fél éve van barátom, de még nem biztos hogy kész vagyok rá.2013. dec. 27. 18:32
1/8 anonim válasza:
ha így érzed,akkor az azt jelenti hogy nem kéne...
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem állsz rá készen, hiszen benned is felmerül a kérdés. A szex nem menőzésre való.
3/8 anonim válasza:
Tőlem 10 évesen is "megadhatod" magad!
Most komolyan kit érdekel? Te életed mit foglalkozol másokkal!
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom te is azért regisztráltál ide mert érdekel mások véleménye.
2013. dec. 27. 18:36
5/8 anonim válasza:
Megadni az ellenség szokta magát. Ha nem érzed késznek magadat, akkor ne tedd. Ilyen egyszerű.
6/8 anonim válasza:
Én ezért regisztráltam ide hogy sok értlemes esetleg buta kérdéseken szakadok a röhögéstől!
Ismerőseim véleménye sem érdekel nem hogy vadidegen emberek véleménye!
Van elég önbizalmam ahhoz hogy ne érdekeljen mások véleménye!
És ha érdekel 15 éves voltam amikor elveszítettem olyannal kivel együtt sem voltam! Szerinted hányan hordtak el k*rvának?És szerinted mennyire érdekelt?
7/8 anonim válasza:
Utolsó az lehet hogy nem érdekel a véleményük de azoknak az ismerősöknek,barátoknak,akik tudnak erről a dologról,attól lehet még 45évesen is ribizli maradsz a szemükben ez a nem mindeggy.
8/8 anonim válasza:
"de még nem biztos, hogy kész vagyok rá." Na ez a fél mondat az amiért még várj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!