Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lesz, ha egyszer csak...

Mi lesz, ha egyszer csak létszámbeli fölénybe kerülnek a magányos szűz huszonéves férfiak a társadalomban, a nők akkor is azt fogják majd harsogni, hogy erről csakis a férfi tehet?

Figyelt kérdés
Lássuk be, egyre többen vannak ilyen helyzetben lévők, ennek nagyon könnyen lehet az a következménye, hogy egyszer csak többen lesznek, mint a párkapcsolatban élő férfiak, ez kb. 10-15 év múlva akár be is következhet. Mi lesz akkor?

2013. dec. 27. 14:07
1 2
 11/19 Költőnő? ***** válasza:

igen, a nemzetközi fórumok máris reprezentatívvá teszik az infót. :)

lássuk be!:D

2013. dec. 27. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
globális testvériség.
2013. dec. 27. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
A nők le fogják sz*rni őket ahogy most is. Nem fognak ezen problémzázni, átmennek leszbibe, vagy elkezdenek osztozkodni a többi férfin.
2013. dec. 27. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor majd végre kedvedre b*z*lhatsz velük!
2013. dec. 27. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
a 13-asnak igaza van! az lesz! a sok magányos pasi meg öngyilkos lesz
2013. dec. 27. 23:47
 16/19 anonim válasza:
0%

Ez a kérdés annyira hülyeség, ahelyett hogy sajnáltatnátok magatokat, elmennétek szórakozni, ismerkedni, vagy legalább ismerjétek meg magatokat és szerezzetek önbizalmat. Otthon ücsörögve, a tévé, vagy facebook előtt egy sör társaágában nem kopogtat be az ajtón a szerelem.

Pozitív energiákkal, meg mosolygással, és kedvességgel sok dolgot el lehet érni. Tapasztalat.

Szerintem ne a szexualitásban mérjétek az eredményt,hogy ki hány lánnyal feküdt le meg ilyenek, hanem abban hogy mit tudsz te, de ha kanos analfabéták vagytok, akkor normális, hogy nem kelletek egyeten NORMÁLIS nőnek sem .Szűzen, vagy anélkül. :P

Gondolkodjatok el, ha egy nő csak olyannal csinálja akit szeret, hiszen SZERETKEZÉS, akkor ezt egy férfi miért nem teszi?

19/N

2013. dec. 28. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi lesz akkor? Semmi.
2014. jún. 29. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
nincsenek egyre többen :D te ezt honnan az istenből veszed? :D
2014. jún. 29. 12:44
 19/19 anonim ***** válasza:
92%
#16os... a magam nevében 27 évesen mondhatom, hogy pont nem a szüzesség zavar. Sokkal inkább, hogy a "szeretkezéshez" 2 ember kéne akik szeretik egymást. Én meg 1 ember vagyok aki szeret. Sosincs viszonzás,legyünk csak barátok, haverok, jó ember vagy stb stb. De jó pasi soha. Ennyit ér ha kedves, humoros stb vagy. Hogy lesznek csaj ismerőseid, "haverjaid"... barátnőd, párod, randid nem. Legalábbis eddig én ezt tapasztaltam.
2014. jún. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!